Traži

Naš omiljeni beauty gadget upravo je postao još bolji - evo zašto svi pričaju o LUNI fofo!

Naš omiljeni beauty gadget upravo je postao još bolji - evo zašto svi pričaju o LUNI fofo!

FOREO LUNA fofo

Tekst: E.G.


Fotografija: senja vild

Sjećam se da sam nedavno s kolegicama koje se također bave beauty temama komentirala kako ne pamtim da je neki brend toliko pozitivno odjeknuo kao što je to slučaj bio s FOREO-m. Jedna je stvar kad masovno popularni postanu brendovi dekorativne kozmetike koji lansiraju novu "savršenu" nude nijansu ruža ili puder koji jamči apsolutno prekrivanje, a potpuno je druga stvar kad se probije brend koji se bavi dugoročnim rezultatima kad je u pitanju naša koža, i u čije proizvode treba uložiti i nešto novca i nešto vremena. Bilo kako bilo, FOREO se danas nalazi u zavidnoj situaciji - svaki njihov novi proizvod pobudi veliki interes javnosti, a beauty blogeri i entuzijasti ne prestaju s riječima hvale. Sve je počelo s uređajima za čišćenje lica iz serije LUNA, nastavilo se s ISSA četkicama za zube, a onda i UFO pametnim maskama za lice. Sve sam ih testirala i sve sam ih brzo prihvatila kao dio svakodnevne ili pak tjedne rutine, i to zbog sjajnih rezultata koje su mi, svaki na svoj način, omogućavali. 

FOREO LUNA fofo - pametni uređaj za čišćenje lica

Iz tog, ali i brojnih drugih razloga, bila sam prilično uzbuđena kad sam čula da FOREO sprema još jedan novitet. Kad sam pak saznala o čemu se točno radi i kako će novi uređaj funkcionirati, bila sam potpuno sigurna da FOREO ima još jedan hit proizvod. Sudeći prema prvim reakcijama svima koji su ga probali, bila sam u pravu. Naravno, i sama sam morala što prije doći do njega i provjeriti što može napraviti za moje lice. Ako još uvijek ne znate previše o LUNA fofo uređaju, evo nekoliko osnovnih informacija koje navodi proizvođač. LUNA fofo prvi je pametni uređaj za čišćenje lica na svijetu koji kombinira dva uređaja u jednom te svaki put analizira našu kožu s ciljem pružanja personalizirane rutine njege. Točnije, ovaj uređaj nudi analizu kože u samo nekoliko sekundi. Kako? Omogućuje očitanja u stvarnom vremenu u sklopu jedinstvenih rutina čišćenja lica koje se prilagođavaju tvojoj koži. Uređaj prati i reagira na unutarnje i vanjske čimbenike koji utječu na zdravlje kože, uključujući promjene u klimi, prehrani i unosu vode, radi postizanja savršenog tena.

Jedinstveni program njege kože

Uz to, LUNA fofo prati razinu hidratacije kože izravnim slanjem rezultata na zaslon aplikacije tako da se žeđ kože gasi bez problema, i to brzo. Je li vam sad jasnije zašto me toliko zaintrigirao? Jednom kad je stigao u moje ruke, krenula sam s korištenjem, i na moje veliko zadovoljstvo, uvidjela da je proces izrazito jednostavan. Za početak, htjet ćete skinuti aplikaciju FOREO For You. Ako ste već koristili aplikaciju za FOREO UFO masku, tada znate da će vas precizno navoditi ka daljnjim koracima i uputiti vas u proceduru, a ako niste, ne bojte se - osmišljena je tako da ne ostavlja prostor greškama ili komplikacijama. Osnovni princip jest povezivanje vašeg LUNA fofo uređaja s vašim pametnim telefonom putem bluetootha, a onda i dobivanja podataka o stanju vaše kože. Ti se podatci dobivaju preciznom metodom; senzore na poleđini uređaja ćete trebati prisloniti na različite dijelove lica (prema točnim uputama), a na koncu i dobiti rezultat, odnosno razinu hidratacije vaše kože.

FOREO LUNA fofo analizira kožu lica i pruža joj jedinstvenu rutinu

Jednom kad ste s tim završili, krećete u personalizirano čišćenje lica, osmišljeno točno tako da odgovara vašim trenutnim potrebama. Primjerice, koža lica vam neće u svim dijelovima godine biti jednako suha ili masna, a LUNA fofo će to znati prepoznati i pružiti odgovarajuću i preciznu njegu. Skeptik u meni nije mogao odoljeti, pa sam tako odlučili napraviti ultimativni test uređaja - kako mi je koža trenutno dosta suha, senzore sam prislonila na lice prije i poslije bogate večernje rutine. I zaista, razina hidratacije mog očišćenog lica se pokazala niskom, dok se nakon nanošenja kreme i seruma pokazala visokom. Samo čišćenje lica se izvodi kružnim pokretima koji vas lagano masiraju i vrlo su ugodni, u kombinaciji s gelom za umivanje koji i inače koristim, a savjetuje se i da uređajem lagano pređete ispod mlaza vode. Nakon što je ono završilo, moje je lice izgledalo vidno svježije i najvažnije, čišće i puno zdravog sjaja. U cijeloj priči moram izdvojiti dvije stvari koje su me posebno impresionirale i zbog kojih ću bez ikakve sumnje nastaviti s redovitim korištenjem LUNA fofo uređaja. Kao prvo, pruža mi osjećaj kao da sam došla u kakav kozmetički salon, gdje se stanje moje kože svaki put ponovno analizira i prilagođava, a kao drugo, sve skupa traje manje od dvije minute. Može li bolje?

Pametna četka za čišćenje lica pruža pametnu njegu kože

Za one koji trebaju još "čvrstih", tehničkih podataka o svemu, evo što bi vas još moglo zanimati i kako točno uređaj radi. T-Sonic pulsacije visoke frekvencije i mekana silikonska površina uređaja čiste lice od masnoća, nečistoća i ostataka šminke, nježno uklanjajući mrtve stanice kože. Aplikacija FOREO For You omogućuje korištenje svih glavnih značajki uređaja LUNA fofo te omogućuje interakciju s ovim revolucionarnim pametnim uređajem za čišćenje lica na načine koji su do sada bili nezamislivi. Njegovi napredni senzori analiziraju glavna područja lica i mjere razinu hidratacije, što olakšava svakodnevno praćenje zdravlja kože na način koji je jednostavno razumjeti. Ipak, neovisno o svim ovim podatcima i frazama koje odlično zvuče, kao i mom odličnom iskustvu i iskustvu tisuća drugih, jamčim vam da je najbolji način da se uvjerite u djelovanje FOREO LUNA fofo uređaja upravo taj da ga sami uzmete u svoje ruke i usporedite svoju kožu prije i poslije korištenja. Bolja reklama od rezultata ne postoji, a FOREO nam nastavlja pokazivati kako u toj domeni ne nailazi baš ni na kakve probleme. 

FOREO LUNA fofo možete nabaviti u DM drogerijama. ž

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više