Search

Najbolji primer stigao na hrvatsko tržište

Najbolji primer stigao na hrvatsko tržište

Tajna savršenog tena


Image: Promo

Tajna dobrog make-upa zapravo leži u odabiru pravog primera, a Dermalogica HydraBlur Primer već je postao omiljen i među svjetskim profesionalnim vizažistima

Industrija dekorativne kozmetike iz dana u dan razvija nove proizvode koji vizualno pomlađuju kožu i zaglađuju bore. Tržište je zasićeno raznim tekućim puderima, puderima u kamenu ili prahu i sredstvima za naknadno stabiliziranje šminke, no tajna dobrog make-upa zapravo leži u odabiru pravog primera. Primeri su donedavno bili perjanica uspjeha svakog profesionalnog vizažista no danas su dostupni za savršeni make-up i u kućnoj radinosti.   

Primeri ili baze za make-up su proizvodi za zaglađivanje kože koji se nanose ispod samog pudera, iako se mogu nositi i samostalno. Najbolje ih je koristiti nakon lagane hidratantne kreme jer će njihov učinak potrajati i cijeli dan. Puder koji se nanosi na primer vidljivo će bolje izgledati u odnosu na onaj koji se nanosi direktno na čistu kožu te će dulje ostaviti matirani dojam.

Najbolji primer stigao na hrvatsko tržište (фото 1)

Bluranje ili zamagljivanje označava proizvode koji trenutačno prikrivaju bore i pore, neujednačen ten i druge vizualne nepravilnosti na koži. Proizvodi s blur-efektom sadrže reflektirajuće čestice kojima stvaraju "iluziju" besprijekornog tena. Glavna razlika u njihovom odabiru sastoji se u količini reflektirajućih čestica, sadrže li komedogene sastojke (tvari koje začepljuju pore), težini i masnoći teksture, mogućnosti da dodatno hidratiziraju kožu te jačini prikrivanja vizualnih nedostataka kože.

Poznata svjetska kozmetička kuća Dermalogica pokrenula je i trend "bluraj se", kojim potiče žene na korištenje primera u svakodnevnoj rutini jer povoljno djeluju na zdravlje kože ako se redovito koriste prije nanošenja pudera.

Najbolji primer stigao na hrvatsko tržište (фото 2)

Novi proizvod iz poznatog svjetskog Dermalogica laboratorija je HydraBlurTM Primer koji svojom učinkovitošću i rezultatom spada i u preparativnu i dekorativnu kozmetiku. Jedinstven je po tome što kožu čini doslovno baršunastom, a zbog njegove bezmasne i lagane teksture vidljivo smanjuje fine linije, sužava pore i hidratizira kožu. Sadrži patentirani  H2OReleaseTM kompleks kojim postupno otpušta molekule vode te održava i optimalnu razinu hidratacije tijekom cijelog dana, a dovoljna količina za cijelo lice je zrnce graška.

Jedna od naših najcjenjenijih blogerica Martina Lolić, neovisno je recenzirala proizvod. Njene dojmove i neretuširane fotografije prije i nakon njegovog nanošenja možete pogledati ovdje.

 

 

 

 

Dermalogica

Dermalogica HydraBlurTM Primer već je postao omiljen i među svjetskim profesionalnim vizažistima, a svakodnevno se bilježi trend njegove kupovine i kod muške populacije. Muškarci ga najčešće koriste samo kao podlogu, koja je gotovo neprimjetna na koži i vidno je zaglađuje, čineći ih time neodoljivo privlačnima. 

HydrablurTM Primer je lagan, bezmasni primer koji smanjuje pojave finih linija i bora, matira i daje baršunast i blistav izgled koži.  H2OReleaseTM kompleks  i ulje šulca osiguravaju postupno otpuštanje vlage i održavaju optimalnu razinu hidratacije tijekom cijelog dana. Prirodni adstrigent, ekstrakt gljiva, smanjuje vidljivost pora i njihovu pojavu. Mikroinkapsulirana boja omogućuje svakom tenu blagu i neutralnu podlogu, dok Whu-Zhu-Yu voćni ekstrakt pridonosi prirodnom sjaju  kože. HydrablurTM Primer ne sadrži umjetne boje, mirise i parabene.


Dermalogicu potražite na: www.dermalogica.hrFacebooku i Instagramu.

DermaCare centre potražite na adresama – Zagreb (Teslina 12 i Arena Centar), Split (Domaldova 5)

 

Tekst: Natalija Parlov

Related articles

Buro 24/7 Selection

više