Search

Najpopularniji zagrebački salon za njegu kose ima ljetnu adresu na ekskluzivnoj lokaciji

Najpopularniji zagrebački salon za njegu kose ima ljetnu adresu na ekskluzivnoj lokaciji

Ruža Hairlab

Tekst: A.P.


Najbolji i potpuno inovativan hair spa koncept za prelijepu i zdravu kosu od sada je dostupan i u uvali Čikat na otoku Lošinju. Prvi Aveda Hairlab salon by Ruža, koji nudi najnoviji koncept njege za zdravu, blistavu i bujnu kosu te potpuno personalizirane Aveda hair SPA čarobne rituale za zdravlje i njegu kose i vlasišta, otvoren je u hotelu Bellevue u uvali Čikat. Lošinjski Aveda Hairlab salon by Ruža, ime proslavljenih zagrebačkih frizerskih salona iza kojih stoji tradicija duža od 40 godina i bezbroj zadovoljnih klijentica, sada ekskluzivno u Hrvatskoj nudi jedinstvenu dijagnostiku kose mikrokamerom. Dijagnostika mikrokamerom, dostupna u ovom salonu - trendseteru na području frizerskih inovacija i omiljenom odabiru trendsetera i celebrityja, uključuje pregled i analizu vlasišta i kose, dajući pritom uvid u problematične zone. Nakon detaljne dijagnostike slijedi personalizirana terapija, koja stručnjacima daje smjer za stručnu, terapijsku njegu do zdrave, sjajne i bujne te potpuno savršene kose.

aveda

Koje sve tretmane možete probati?

Aveda Botanical Therapy 

Signature individualizirani tretman za vlasište i dužine s trenutno vidljivim rezultatima: detoksicirano vlasište, dubinski nahranjena i osnažena kosa. Trajanje 45 min, uključuje sensorial experience uz individualno birana esencijalna ulja, opuštajuću i stimulirajuću masažu vlasišta, vrata i ramena. (Cijena: 490 kn)

Aveda Hair and Scalp Detox

Intenzivna detoksikacija vlasišta, uz otklanjanje mrtvih stanica, svih nečistoća i toksina te pojačavanje oksigenacije i prokrvljenosti vlasišta, osnovnog preduvjeta za snagu, čvrstoću i sjaj kose te rast nove kose. Preporučljivo za svakog klijenta, pogotovo u detox programima. (Cijena: 390 kn)

aveda

Aveda Scalp and Hair Rescue Therapy

Terapija koja se sastoji od minimalno 3, a poželjno 6 tretmana, skrojenih i odabranih po mjeri i potrebama klijenta. Nakon dijagnostike mikrokamerom, predlaže se individualizirani odabir i broj tretmana koji čine protokol njege za klijenta. Cijena ovisi o broju i odabiru tretmana, a kreće se od 1200 kn.

Ovi tretmani dostupni su u Ruža Hairlabu, Bellevue Mali Lošinj i u Ruža Pure Aveda i Ruža Essentials u Zagrebu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više