Search

Najtraženiji Phyto proizvodi zaslužni su za hair styling slavljeničke Envy room modne revije

Najtraženiji Phyto proizvodi zaslužni su za hair styling slavljeničke Envy room modne revije

Doznali smo sve o njima

Tekst: BURO.


Phyto je francuski brend za kosu koji ove godine također slavi važnu obljetnicu – 50 godina postojanja. U osmišljavanju Phyto proizvoda koriste se najučinkovitiji aktivni sastojci biljaka koji čuvaju zdrav izgled kose te ističu njezinu prirodnu ljepotu i sjaj. Stalna istraživanja i bliska suradnja sa znanstvenicima rezultiraju inovativnim proizvodima za njegu kose.

Najtraženiji Phyto proizvodi zaslužni su za hair styling slavljeničke Envy room modne revije (фото 1)

Danas se u Phyto linijama za njegu kose koristi gotovo 500 aktivnih sastojaka. Sastojci se biraju ovisno o potrebama različitih tipova kose i nude specifična rješenja za svaki tip kose i za svaki problem, od dnevne njege preko problema slabe kose do peruti. Phytov kreativni direktor, Anthony Cristiano,  već je uobičajeno službeni frizer na canneskom festivalu, a jedna od najvećih filmskih zvijezda ikada – francuska glumačka ikona Brigitte Bardot – zaštitno je lice Phytoplage ljetne njege za kosu.

Kultni proizvodi su uz pomoć vješte hair stilistice Draške Topić decentno zaokružili total look, a u galeriji se podsjetimo na najpopularnije Phyto proizvode koje možete pronaći u svim boljim Farmaciama, ljekarnama te prodajnim mjestima Mϋller.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više