Search

Neka vaš telefon postane osobni trener: ovo su aplikacije koje će vam pomoći u toj misiji

Neka vaš telefon postane osobni trener: ovo su aplikacije koje će vam pomoći u toj misiji

Tekst: BURO.


Ako nas je išta pandemija naučila u prošloj godini onda je to da na internetu postoji sijaset odličnih programa za vježbanje koje je vrlo lako pratiti uz detaljno objašnjene vježbe i serije. Ako nemate dobru teretanu u blizini, ili nikako ne uspijevate uhvatiti priključak sa sportskim svijetom, možda je rješenje da sami istražite različite discipline i sami pronađete tip vježbi koje odgovaraj vašim fitness ciljevima. Većina studija sada je uvela opciju „članarine na daljinu“ koja podrazumijeva da za mjesečnu naknadu možete pristupiti satima snimljenog materijala, pa više niste ograničeni na ponudu samo lokalnih trenera i možete vježbati doslovno s bilo kim bilo gdje na svijetu. Fitness aplikacije su u porastu i svakodnevno se dodaju nove varijacije vježbi kako bi vježbanje bilo manje monotono. No, kada je izbor preširok može nam se dogoditi da se pogubimo i pronađemo izgovore zašto se ne hvatamo u koštac s izborom. Kako se više ne biste krili iza toga, mi ćemo vam predložiti neke koje će vam sigurno pomoći da ovog proljeća zablistate u svom najboljem izdanju.

ALO MOVES

Neka vaš telefon postane osobni trener: ovo su aplikacije koje će vam pomoći u toj misiji (фото 1)

Što očekivati: kada je u pitanju svijet fitness aplikacija malo koja se može pohvaliti tako bogatim sadržajem kao Alo Moves. Radi se o aplikaciji koja je specijalizirana za vježbanje, a nastala je kao produžetak brenda sportske odjeće Alo Yoga. Ipak, ne radi se samo o marketinškom triku, budući da ćete na njihovom appu pronaći na tisuće satova za um, tijelo i dušu kako bi rekreirali atmosferu joga studija i kod kuće. Naravno, joga je samo jedna od opcija, ako vam je draže dan započeti HIIT vježbama za cijelo tijelo i to je dostupno.

SWEAT

Neka vaš telefon postane osobni trener: ovo su aplikacije koje će vam pomoći u toj misiji (фото 2)

Što očekivati: Jedna od osnivačica ove aplikacije australska je fitness zvijezda Kayla Itsines. Sve je počelo 2015. godine, a već 2017. godine aplikacija je updateana vježbama poznatih osobnih trenera kao što su Kelsey Wells i Sjana Elise. Da, ova aplikacija vam nudi opciju vježbanja s nekim od najcjenjenijih trenera na svjetskom nivou. Na početku ova aplikacija je služila kako bi vježbači personalizirali svoj trening u teretani, ali sada postoji i BBG Zero Equipment program koji ne zahtjeva nikakve rekvizite.

THE SCULPT SOCIETY

Neka vaš telefon postane osobni trener: ovo su aplikacije koje će vam pomoći u toj misiji (фото 3)

Što očekivati: Megan Roup instruktorica poznatih s A-liste kreirala je The Sculpt Society jer nije mogla pronaći online program koji će korisnike dobro preznojiti, ali uz dozu zabave. Na aplikaciji možete pronaći raznorazne rutine koje traju od 5 do 50 minuta. Stil vježbanja koji Megan njeguje kombinira različite discipline i ples i kardio, kako bi korisnicima pomogla da smršave i ojačaju tijelo. Od rekvizita su potrebni mali utezi, elastične trake i opterećenje za zglobove što je sve vrlo lako nabaviti i koristiti u kućnim uvjetima. The Sculpt Society također nudi programe za poslije porođaja, kao i lagane vježbe koje su sigurne i za trudnice.

GLO YOGA

Neka vaš telefon postane osobni trener: ovo su aplikacije koje će vam pomoći u toj misiji (фото 4)

Što očekivati: Jedna od najbolje rangiranih joga i meditacija aplikacija je Glo Yoga. S 53 instruktora i preko 4.000 satova koje možete koristiti Glo je dizajniran da zaista napuni vaše baterije. Aplikacija je pogodna i za početnike ali i za napredne korisnike koje žele svoje mogućnosti podići na novi nivo. Možete birati vježbe i po tipu problema koje imate u svakodnevnom životu, tipa postoje satovi koji će vam pomoći u misiji da lakše zaspite, a tu su i oni koji su osmišljeni da postanete snažniji. Glo Yoga vam nudi da odaberete kad i gdje ćete trenirati individualno, ali i opciju da se pridružite satovima koji se događaju in real time.

OBÉ

Neka vaš telefon postane osobni trener: ovo su aplikacije koje će vam pomoći u toj misiji (фото 5)

Što očekivati: Ako vam promišljena Obé estetika nije dovoljna, ova aplikacija vam nudi 22 sata uživo na dan da vas uvjeri da je downloadate. Uz live stream tu su i snimljeni satovi i to preko 5.000. Uz takav izbor više nikada vam se neće dogoditi da ste bez izbora. Tu su treninzi snage, joge, kao i kardio. Postoji i poseban odjeljak s vježbama za najmlađe, što znači da u ovim treninzima može sudjelovati cijela obitelj.

ROMWOD

Neka vaš telefon postane osobni trener: ovo su aplikacije koje će vam pomoći u toj misiji (фото 6)

Što očekivati: Ako ste u potrazi za vježbama koje će unaprijediti vašu pokretljivost i fleksibilnost provjerite što nudi aplikacija Romwod. Da, sjajno je kada odradite trening visokog intenziteta, ali jednako je bitno izbalansirati svoje tijelo i pravilno se istegnuti. Romwod je posebno dizajniran za to, tamo ćete pronaći detaljne smjernice za istezanje, kao i uputstva kako da se odnosite prema problematičnim mjestima na vašem tijelu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više