Traži

Neobični okusi za jutarnji ritual

Neobični okusi za jutarnji ritual

Izbor zanimljivih sokova za ljepše jutro


Fotografija: Foto: Mei Teng/sxc.hu,
Agropošta,
Pago promo,
OPG Šenjug,
OPG Medić

Svi mi imamo svoje rituale, a možda su najljepši oni jutarnji. Za mnoge od nas to su prvi jutarnji okusi. A zašto to ne bi bili okusi voća sjajno zapakirani u voćni sok? Odabrali smo neke zanimljive i pomalo neuobičajene okuse sokova koji bi vam mogli uljepšati jutro. Kombinirajte ih uz šalicu kave ili svoj omiljeni doručak.

Pago Šljiva

Jedinstven spoj argentinske šljive, osvježavajuće limete i hranjive, zdrave mrkve, proizveden po Pago recepturi. Idealna temperatura za serviranje i konzumiranje jest sobna temperatura.

Agropošta Lavanda

Agropošta je proizvođač prirodnih sirupa koji pomiješani s vodom daju neodoljive sokove, a jedan od njih je svakako lavanda. Pomiješan s hladnom vodom i ledom, ovaj sirup će vas lagano osvježiti i ugodno iznenaditi neobičnim okusom.

OPG Šenjug Sok od Jagode

Na poljoprivrednom obiteljskom imanju Šenjug nastaju sokovi od domaćeg i šumskog voća pakirani u staklene boce. Između ostalih domaćih okusa, jedan od zanimljivijih je onaj divlje šumske jagode. Direktno i najbolje što priroda nudi.

Pago Banana

Iznenađujuće lagan sok, pun "pitkih banana" idealan je kao jutarnje osvježenje, a odlično će se uklopiti uz vaš odabir doručka.

OPG Medić Aronija

Bobičasto voće aronija jedan je od najcjenjenijih sastojaka nutricionista, a poznata je i kao odličan antioksidans. Stoga sok od aronije smatraju čašom čistog zdravlja, a obiteljska farma Medić posvetila se pretežito uzgoju ovog odličnog voća.

Pago Limun Limeta

Stvoren za uživanje "s kockicama leda", u takozvanoj "on the rocks" kombinaciji, sam ili u koktelu. Za razliku od drugih gorkastih pića od limuna, Pago Limeta sadrži samo prirodno voće, bez apsolutno ikakvih umjetnih mirisa i boja.

Agropošta Kadulja

Sa škrtog krša obale i otoka, stižu modro-ljubičasti cvjetovi najljekovitije mediteranske biljke, pretvoreni još jednom u ukusni aromatični sirup od proizvođača Agropošta. Arhaičan okus najzdravijeg osvježenja izuzetno je rijetko jer svibanjska cvatnja ove cijenjene samonikle biljke traje tek nekoliko dana. Svaki gutljaj je dragocjen!

Pago Kruška

Iako će mnogi reći kako je kruška jedan od prepoznatljivijih okusa, Pago sok ga je podigao na jednu višu razinu. Koncentrirani sok kruške s nenadmašnom aromom dobivenom iz čuvenih krušaka za likere - "Poire William" i "Poire Jules Guyot".

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar