Search

Neodoljive boho frizure

Neodoljive boho frizure

Romantične i ženstvene

A.P.


Image: Getty/Guliver

Frizure koje su preživjele sve mijene trendova

U svijetu hair stylinga, kao i onom modnom, svake sezone predstavljaju se novi trendovi, nove boje i novi načini apliciranja boje. Neke frizure traju točno koliko traje jedna sezona, žene im se priklone, ali ih u kratko vrijeme zamijene s već prokušanim stylinzima kose. Jedan od ženstvenijih načina stiliziranja kose je "boho look", nekoć zaštitni znak sestara Olsen, a danas omiljen među brojnim zvijezdama, modelima i običnim djevojkama. Boho kroz sebe provlači jednu infantilnu notu u kojoj žene svoje kose ukrašavaju malenim pletenicama i cvijećem baš kao što smo to radile kada smo bile djevojčice. Tratinčice su danas zamijenili rajfovi s bogatim cvjetnim ukrasima i aplikacijama, ali temelj je naravno ostao isti.

Nicole Richie

Boho frizuru karakteriziraju pomalo neuredne rastresene vlasi koje nehajno uokviruju lice. Raščupane pletenice, naizgled nemarno spletene punđice s volumenom i uvijek popularne guste duge šiške u kombinaciji s raskuštranom kosom, u isto vrijeme su seksi i nevine. Veliki val boho frizura u Hollywoodu prvo se može zahvaliti gore spomenutim sestrama Olsen koje su ovaj stil dovele do savršenstva. Hollywoodski boho je zapečatila kraljica vintage komada stilistica Rachel Zoe koja je sve svoje klijentice, uključujući Nicole Richie, pretvorila u cool kalifornijske djevojke koje u svojim dugim kosama nose pletenice i tanke srebrne lance i ukrase.

Alexa Chung

Od "boho booma" stanje se nije puno promijenilo: svjetske modne kuće svakog proljeća koketiraju s varijacijama na temu i predstavljaju svoje viđenje djece cvijeća. Ako želite iskušati neku verziju boho stylinga kose, ali niste sigurni otkud krenuti zavirite u našu galeriju u kojoj vas čekaju neka od najboljih boho izdanja koja smo kroz godine vidjeli na Nicole Richie, Mary-Kate i Ashley Olsen, Blake Lively i Sienni Miller.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više