Search

Noćna njega lica u 4 koraka

Nakon dugog dana

Tekst: A.P.


Image: John Pavlish

Nakon što nas je uputila u tajne jutarnje njege i makeupa, ambasadorica brenda Lierac, Lada Mitrašinović, donosi nekoliko savjeta za večernju njegu lica

Nakon dugog radnog dana vaše lice je umorno i nužno je temeljito čišćenje svih onih štetnih tvari poput smoga, duhanskog dima i prašine čije se čestice nađu na površinskom sloju kože. Ovisno o tipu kože koji imate poželjno je odabrati i čistač lica. Mlijeko za čišćenje je nježne teksture i ostavlja kožu glatkom te služi kao dobra solucija za početak večernje njege. Lada je koristila ono s potpisom kuće Lierac (Démaquillant mlijeko za uklanjanje makeupa). Nakon mlijeka slijedi micelarna otopina koja je unatrag nekoliko godina jako popularna za uklanjanje nečistoća na licu.

lada m

La Roche Posay u svojoj ponudi ima odličnu micelarnu otopinu koja je posebno pogodna za osjetljivu kožu te ne ostavlja crvenilo i ne izaziva osjećaj peckanja nakon uporabe. Nanesite željenu količinu na vatu i kružnim pokretima dobro očistite lice i vrat. Južna Koreja je zaludila svijet svojim beauty ritualima u kojima glavno mjestu zauzimaju maske za lice. Koreanke ih koriste čak 3-4 puta tjedno u sklopu večernje njege lica.

lada

Serazena je jedna od ponajboljih beauty kuća iz Južne Koreje, a u svojoj ponudi imaju hranjivu masku s kolagenom koja daje poželjan "plump" efekt. Masku ostavite na lice nekih 10-15 minuta. Za kraj, tu je bogata noćna krema/gel kojom se završava večernja njega. Lierac Magnificence je hranjiva krema idealna za kožu u 30-im godinama života koja pokazuje prve znakove starenja. U videu pogledajte noćnu njegu u 4 jednostavna koraka. 

lada

Video: Sanja Bistričić

Related articles

Buro 24/7 Selection

više