Search

Novi primamljivi voskovi za depilaciju koji mirišu na ljeto

Novi primamljivi voskovi za depilaciju koji mirišu na ljeto

U studiju Manuela Picard


Image: PR / Filipp Nekhaev

Osim što depilacija Adam & Eve voskom puno manje boli nego depilacije klasičnim voskom ili šećernom pastom, odlikuju ga i druge vrlo pozitivne strane

Adam & Eve australski vosak jedan je od najpoznatijih profesionalnih brendova voska u svijetu te svojim inovativnim voskovima predivnih boja i mirisa te tehnikama nanošenja voska mogu omekšati i najveće skeptike koji bezglavo bježe od svake depilacije koja ih asocira na bol.

Osim što depilacija Adam & Eve voskom puno manje boli nego depilacije klasičnim voskom ili šećernom pastom, odlikuju ga i druge vrlo pozitivne strane: od samog izgleda voska, mirisa i higijene koja se primjenjuje kod svake depilacije, vrlo je važno da je kozmetičarka dobro educirana kako bi svakom klijentu pružila što ugodnije i bezbolnije tretmane depilacije ovim voskom. U studiju Manuela Picard djevojke su educirane od same izumiteljice ovih voskova Tine Copland, koja će i ove godine posjetiti studio u Zagrebu kako bi održala predavanje o novitetima u svijetu luksuzne depilacije.

Ovi voskovi odlikuju se osobinama koji njeguju, a ne traumatiziraju kožu i idealni su kod žena i muškaraca koji pate od uraslih dlačica i iritacija, koje se ponekad javljaju kao posljedica lošeg voska ili nestručnog depiliranja. Iz ponude smo izdvojili najnovije, predivnih ljetnih mirisa i boja koji opuštaju već pri prvom nanošenju.

Adam & Eve vosak od lavande preporučuje se izuzetno osjetljivoj koži i koristi se za uklanjanje dlačica sa cijelog tijela. Vrlo je ugodnog, umirujućeg mirisa lavande, a uklanja i najsitnije dlačice. Nakon depilacije nanosi se lavanda - čajevac losion ili ulje koji dodatno umiruje i hrani kožu.

Novi primamljivi voskovi za depilaciju koji mirišu na ljeto (фото 1)

 

 

Adam & Eve vosak mirisa kokosa i limete je osvježavajuć vosak koji svojim tropskim mirisom podsjeća na predivan ljetni koktel. Ima izrazito umirujuću sposobnost i ostavlja kožu baršunastom, mekom i mirisnom. Depilacija završava nanošenjem osvježavajućeg Adam & Eve kokos - limeta losiona ili ulja za njegu kože.

Novi primamljivi voskovi za depilaciju koji mirišu na ljeto (фото 2)

Adam & Eve Lust i Desire - nježnog  mirisa i boje, ovi voskovi podsjećaju na sladoled od jagode,  a depilacija ovim voskovima pravo je umirujuće iskustvo nakon kojeg se nanosi Adam & Eve Losion od jagode koji dodatno hladi, njeguje i štiti kožu.

Novi primamljivi voskovi za depilaciju koji mirišu na ljeto (фото 3)

3 tajne depilacije ili kako depilaciju učiniti bezbolnijom, ugodnijom i učinkovitijom:

1.     Piling na području tijela koje namjeravate depilirati, obavezno napravite 12-24 sata prije same depilacije kako bi uklonili mrtve stanice i bakterije s kože.

2.     Duljina dlačice minimum 5mm do 1cm je najidealnija za što bezbolniju depilaciju. Ako ste brijali noge, pričekajte 2-3 tjedna kako bi postigli idealnu duljinu.

3.     Njega kože Adam & Eve losionom svaki dan nakon tuširanja, spriječit će isušenost kože, a time će i depilacija, koja se preporučuje svakih 3-5 tjedana biti bezbolnija.

Vosak u perlicama sadrži parafin i pogodan je za uklanjanje dlačica na osjetljivijim dijelovima tijela kao što su pazusi, bikini i lice, odlikuje ga sposobnost da ne prianja uz kožu već samo uz dlačicu čime je iritacija kože svedena na minimum, a tekući vosak koji se uklanja trakicom pogodan je za veća područja kao što su noge, ruke, leđa. Svi Adam & Eve voskovi sadrže njegujuća ulja kao što su maslinovo, kokosovo, ulje lavande i čajevca i kakao maslac.

Depilaciju Adam & Eve voskom možete potražiti u preko 50 salona u Hrvatskoj, a više o tome možete saznati na www.adamandeve-vosak.com.hr  i   www.manuelapicardbeauty.com

Related articles

Buro 24/7 Selection

više