Search

O.P.I predstavio revoluciju u lakiranju noktiju

O.P.I predstavio revoluciju u lakiranju noktiju

"O.P.I Infinite Shine"

BURO.


Image: PR

Salon Manos Nail Lounge iz Zagreba, među prvima u Hrvatskoj, predstavlja nam najnoviju tehnologiju lakova za nokte američke kvalitete - O.P.I Infinite Shine

Poznati zagrebački salon specijaliziran za njegu ruku i noktiju, Manos, te kreativna direktorica Ivana Kovačić sa svojim dugogodišnjim iskustvom predstavlja nam novu revoluciju u njezi noktiju. Sve više klijentica teži izgledu prirodnih i zdravih, njegovanih noktiju pa se sada već gel i akril stavljaju samo u iznimnim prilikama... Zamjenjuju ih već dobro nam poznati trajni lakovi i po najnovijem trendu polu-trajni lakovi. Revolucija u lakiranju noktiju dosegla je vrhunac u jednostavnosti nanošenja boje, ali i dugotrajnoj postojanosti laka O.P.I Infinite Shine.

O.P.I predstavio revoluciju u lakiranju noktiju (фото 1)

Ovaj lak izvrsno povezuje prirodni nokat s bojom te preventivno djeluje na neželjeno žutilo noktiju. Nanosi se jednostavno u tankim slojevima, kao i normalan lak za nokte, a jednako tako se i skida, normalnim odstranjivačem lakova za nokte bez nepotrebnih komplikacija folijom te bez čekanja. Za razliku od trajnih lakova, O.P.I Infinite Shine ne uključuje sušenje ispod UV ili LED lampi, što je u današnje vrijeme vrlo bitno za nježnu kožu ruku i zdravlje noktiju. Svoju posebnost svakako može pripisati tome što je postojan do 10 dana, a intenzivno sjaji iz dana u dan bez potrebe popravljanja.

O.P.I predstavio revoluciju u lakiranju noktiju (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više