Search

Oblikovanje tijela Arosha Body bandažama

Oblikovanje tijela Arosha Body bandažama

Manuela Picard Beauty


Image: Press

Arosha je talijanski brend koji je predstavljen u Hrvatskoj prije nekoliko godina i jedan je od najpopularnijih tretmana u salonu Manuela Picard Beauty

Oko 70% žena danas pati od zadržavanja suvišne tekućine u organizmu, što se najviše osjeti u nogama. Do zadržavanja suvišne vode u organizmu dolazi zbog pretjeranog stajanja ili sjedenja ili hormonskih oscilacija, vremenskih promjena, ali i nakon operacija, naročito estetskih, što danas osjete vrlo mlade žene, a pogotovo žene u menopauzi. Nažalost zbog prevelikog nakupljanja vode u organizmu, događa se zastoj limfne cirkulacije što dalje uzrokuje i pojavu neželjenog celulita i masnih stanica.

Kako bi olakšali težinu u nogama i u isto vrijeme oblikovali svoje tijelo osmišljen je vrlo učinkovit i ugodan tretman koji kombinira Arosha Body bandaže natopljene u aktivne sastojke, u kombinaciji s presoterapijom poznatijom kao limfna drenaža. Sinergijom ovih tretmana postiže se uklanjanje vode iz organizma, ali i masnih stanica te celulita, koji je najteže iskorijeniti.

Arosha je talijanski brend koji je predstavljen u Hrvatskoj prije nekoliko godina i jedan je od najpopularnijih tretmana u salonu Manuela Picard Beauty jer je izuzetno ugodan i daje nevjerojatne rezultate. Bitno je naglasiti da su Arosha Body bandaže jednokratne i da u ponudi postoji 8 vrsti bandaža kako bi se adekvatno riješio problem svake žene. 

Oblikovanje tijela Arosha Body bandažama (фото 1)

Aqua Drain daje tonus i remineralizira i drenira te je idealan u borbi protiv nakupljanja suvišne tekućine i natečenih nogu. Sadrži soli Mrtvog mora i NMF (natural moisturizing factor) koji ima funkciju zadržavanja i reguliranja količine vlage unutar kože. 

Cel Term poboljšava metabolizam u stanicama i apsorpciju kisika. Potiče cirkulaciju krvi i limfe, što ga čini idealnim tretmanom za tvrdokoran celulit. Ima zagrijavajući efekt, sadrži kofein, biljku Centelu i Fucus - ekstrakt smeđe morske alge.

Firm Up je osvježavajući tretman koji istovremeno djeluje na tonus kože, limfnu cirkulaciju i celulit. Sadrži kolagen, elastin i afričku kigeliju koja ima nevjerojatnu sposobnost regeneracije tkiva. 

Lift Plus je lifting tretman koji stimulira fibroblaste i poboljšava elastičnost i tonus kože kombinacijom morskih trava, algi, spiruline i peptida. 

Slim Cel ima izuzetan efekt dreniranja i uklanjanja masnih stanica. Sadrži kofein, guaranu i escinu - ekstrakt sjemenki divljeg kestena.

Lipho Cel je kombinacija kofeina i L - karnitina koja daje izuzetne rezultate kod adipoznog celulita i smanjenja obujma. Sadrži još i enzim Bromelin, Bioflavonoide - pozitivno utječu na oštećene kapilare i vene i Phoshatidylcholine - obnavljaju strukturu stanica

Crio Tonic vraća tonus i čvrstoću koži, stimulira proizvodnju novog kolagena i elastina, sadrži hijaluronsku kiselinu, ginseng i NMF (natural moisturizing factor), te se tijekom tretmana osjeća lagano hlađenje. 

Push Up ima "plump" efekt, tretman koji daje punoću grudima i gluteusu, ciljani tretman za podizanje i vraćanje tonusa, sadrži hijaluronsku kiselinu, afričku kigeliju i kolagen i elastin. 

Za kućnu njegu tu su je još nekoliko trikova i preparata koji pomažu pri čišćenju toksina iz organizma. Znanstveno je dokazano da svakodnevnim suhim četkanjem svog tijela možete mjesečno izgubiti 1 kilogram toksina iz organizma. Isto tako 2 minute četkanja dnevno pospješuje limfnu i krvnu cirkulaciju do te mjere da možete nakupljenu vodu u organizmu držati pod kontrolom. Četku od prirodnih vlakana, koji se zovu Tampico idealna je za tretman kod kuće. Nakon četkanja preporučuje se korištenje organskih ulja Cell Repair -  ultra luksuzno ulje koje sadrži crvenu algu ima izuzetne drenirajuće sposobnosti, dok u isto vrijeme njeguje kožu i daje svilenkast osjećaj te Body Lift ulje koje regenerira opuštenu kožu potičući proizvodnju novog kolagena i hijaluronske kiseline.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više