Search

Odličan tretman koji pomaže u borbi protiv celulita

Odličan tretman koji pomaže u borbi protiv celulita

Radiofrekvencija, infracrveno svjetlo i vakuum


Image: Promo

Velashape III je neinvazivni tretman oblikovanja tijela i uklanjanja celulita koji omogućuje da se na siguran način postigne tonus i poboljša kontura tijela već nakon 3 do 4 tretmana

Svi smo svjesni da je vitko tijelo privlačno i da je veliki broj žena nezadovoljno svojom težinom i izgledom, ponajviše zbog medija koji kontinuirano stvaraju sliku o ženi savršenih proporcija. Uravnotežena prehrana i vježbanje pomoći će vam u borbi protiv suvišnih kilograma, a nakupine celulita sada možete prepustiti novom tretmanu Velashape III. Tretman daje odlične rezultate, a dijelovi tijela koji se uspješno tretiraju su abdomen i područje oko njega; bedra, stražnjica, nadlaktice i koljena. Pouzdano je najbolji neinvazivni tretman za uklanjane napornih naslaga masti i celulita i za sada je najjači aparat u grupi vrlo poznatih Velashape tretmana iz najuglednije kompanije za proizvodnju RF i lasera - Syneron Candela. Najnovija Velashape ''trojka'' odlikuje se čak pet puta većom energijom od svojih prethodnika, što znatno povećava učinak, trajnost i krajnji rezultat, pa je tako i broj tretmana smanjen, a rezultat povećan. Namijenjen je ženama i muškarcima koji su vječito u strci s vremenom i daje brzo vidljive rezultate.  

Odličan tretman koji pomaže u borbi protiv celulita (фото 1)

Njegova tehnologija kombinira infracrveno svjetlo, radiofrekvencijsku energiju i vakuum, koji uzrokuju dubinsko zagrijavanje masnih stanica okolnog vezivnog tkiva i kolagenskih vlakana. Ovakvo efikasno zagrijavanje i vakuum stimulira rast novog, boljeg kolagena i elastina što rezultira smanjenjem volumena tretiranog dijela tijela i poboljšanom strukturom kože, njenog izgleda i elastičnosti. Već samo sa tri do četiri tretmana Velashape III možete primijetiti da je koža zaglađena, sa znatno smanjenim udjelom celulita, vidljivo preoblikovanog tretiranog područja i vidljive redukcije volumena koji se mjeri u centimetrima. Sam tretman je ugodan i osjeća se kao topla masaža, a tretirani dio može zadržati temperaturu i blago crvenilo i do nekoliko sati nakon tretmana. Tretman pospješuje i lokalnu limfnu i krvnu cirkulaciju dok je uklanjanje suvišne vode i toksina iz organizma dodatna korist ovog tretmana. 

Odličan tretman koji pomaže u borbi protiv celulita (фото 2)

 

Više informacija možete pronaći na: http://www.manuelapicardbeauty.com/

Za termin se možete naručiti na brojeve telefona: 01/4819-552;  099/517-4112

Related articles

Buro 24/7 Selection

više