Search

Odlična blagdanska ponuda poznatog DermaCare centra

Odlična blagdanska ponuda poznatog DermaCare centra

Priuštite si pravi užitak

Tekst: BURO.


Ovih blagdana DermaCare donosi ponude u skladu sa slavljeničkim prigodama, ali i mnoge druge tretmane i zanimljivosti među kojima će svatko pronaći nešto za sebe

Jedan od najpoznatijih beauty centara u Hrvatskoj, DermaCare, donosi odlične ponude za ove blagdane. Koncept u kojem možete dobiti i njegu kose i njegu kože na jednom mjestu izrazito je omiljen kod zaposlenih žena koje nemaju vremena obilaziti nekoliko lokacija, a žele vrhunski tretman i stručan tim koji se za njih brine. Među njima se ističe ciljani tretman, tzv. Microzone, koji traje samo 30 minuta. U DermaCare centru pronaći ćete vrhunsku kozmetiku brendova Dermalogica, Jane Iredale, Biosilk i Chi, a još neke od ponuda koje treba istaknuti svakako su besplatni Dermalogica Face mapping (analiza kože lica) na "skin baru", isprobavanje i preporuka proizvoda te Jane Iredale make-up bar gdje možete besplatno isprobati pudere uz stručno vodstvo vizažista. 

dermacare

Stručnjaci iz DermaCare centara u mogućnosti su pozabaviti se i najzahtjevnijim problemima kože, a njihov multidisciplinaran pristup te stalna edukacija pružaju sigurnost u postizanju dugotrajnih ciljeva. DermaCare centar prisutan je na tri lokacije u Hrvatskoj, a najnoviji je onaj u Teslinoj 12 u Zagrebu čiji ambijent je uređen do savršenstva kako bi svojim klijentima omogućio i vizualno najatraktivnije provođenje vremena. Novouređen je također i DermaCare centar u zagrebačkom Arena centru. Ovih blagdana DermaCare donosi ponude u skladu sa slavljeničkim prigodama, ali i mnoge druge tretmane i zanimljivosti među kojima će svatko pronaći nešto za sebe.

dermacareIzvor:http://www.buro247.hr/dogadanja/galerije/anita-dujic-veljaca-i-antonija-blace-na-otvorenju-dermacare-centra.html

Jedan od njih je edukacija na kojoj se možete naučiti našminkati za svaku prigodu - saznati koje vam boje i nijanse pristaju te kako postići besprijekoran izgled. Tu je i škola individualnog make-upa poznatog brenda Jane Iredale, zatim tretmani lica i tijela za žene i muškarce s profesionalnim preparatima i tehnikama Dermalogice koje rade visokospecijalizirani terapeuti.

Odlična blagdanska ponuda poznatog DermaCare centra (фото 1)

U mjesecu darivanja zablistajte novim izgledom. Naime DermaCare donosi blagdansku ponudu u obliku paketa koji uključuje svečanu frizuru CHI tehnikama i Jane Iredale make-up za 350 kuna. Možete darovati svoje najdraže nekim od prigodnih poklon bonova ili proizvoda. Posjetite magičan svijet Dermacare centra i odaberite najbolje za sebe ili svoje prijatelje ovih blagdana.

dermacare

Related articles

Buro 24/7 Selection

više