Search

Omiljena vizažistica Hailey Bieber otkriva 6 koraka za 'no makeup' makeup - zapisujemo!

Omiljena vizažistica Hailey Bieber otkriva 6 koraka za 'no makeup' makeup - zapisujemo!

Tekst: BURO.


Vesele boje, fox eyes šminka (da ne pričamo o drastičnijim koracima), laminacija trepavica i obrva… Trendova šminkanja je danas više nego ikad prije i svaki ima svoje mjesto, kao i pratitelje koji se u njega kunu. Nije da ne uživamo u tom izobilju izbora, ali jedan je ipak jači od svih: no makeup makeup. I to ne bilo kakav, već onaj sjajan, ton-na-ton koji izgleda gotovo poput filtera i koji gledamo na vječito svježim licima Hailey Bieber, Chrissy Teigen, Emily Ratajkowski i sestrama Hadid.

Jeste li znali da sve ove djevojke imaju jednu zajedničku stvar? Pardon, jednu zajedničku osobu? Njeno ime je Mary Philips i upravo ona stoji iza šminke o kojoj sanjamo. Ovo su njeni savjeti. Hvatajte bilješke.

“Velika je zabluda da je za no makeup makeup učinak dovoljno našminkati kožu i ništa drugo. Potrebni su vam razni proizvodi, a oni uključuju i one za usta, obraze i oči kako bi se postigla ravnoteža.”

Mary ističe da je i pored toga pravilo “manje je više” apsolutno na snazi ali i da je pažljivo i precizno nanošenje proizvoda ključ uspjeha (kao i to da je većina proizvoda zapravo višenamjenska). “Dajte sebi vremena i isprobajte različite proizvode kako biste vidjeli što vam zapravo najviše odgovara, koji proizvodi vam najviše boostaju samopouzdanje,” dodaje Philips. “Kvalitetna šminka koju lako koristite omogućit će vam da dobijete no makeup makeup efekt bez mnogo muke.”

Evo njenih 6 najvažnijih savjeta:

Omiljena vizažistica Hailey Bieber otkriva 6 koraka za 'no makeup' makeup - zapisujemo! (фото 1)

#1 Hidratacija je ključ

Zdrava hidrirana koža je najbolja polazna točka za bilo koju vrstu šminke, pogotovo ako ste minimalist. “Duboko vjerujem u efekte koji zdrav način života i dovoljna količina vode na dnevnom nivou imaju na kožu i njen izgled. Ako vam je koža u dobrom stanju, treba joj manje pokrivanja, a proizvodi se i mnogo lakše nanose.”

#2 Puder koji se lako blenda 

"Tekući puder ili cushion puder koji se mogu po potrebi nanositi u više slojeva i to samo tamo gdje je potrebno, omogućit će vam da pokrijete samo one djelove kojima je to potrebno, a ne cijelo lice."

Omiljena vizažistica Hailey Bieber otkriva 6 koraka za 'no makeup' makeup - zapisujemo! (фото 2)

#3 kremaste teksture

"Za neprimjetan izgled šminke, uvijek preporučujem da se koriste kremasti proizvodi koji se stapaju s kožom, lako blendaju s kožom ali i međusobno i daju prirodan izgled."

#4 zemljani i neutralni tonovi

Kada birate paletu za no makeup makeup, Philips preporučuje da odaberete nijanse koje se slažu s vašim prirodnim tonom kože i diskretno ga ističu. Ona najviše voli šminku nanositi tehnikom razmazivanja koja daje meke, neprimjetne rubove i djeluje realistično.

Omiljena vizažistica Hailey Bieber otkriva 6 koraka za 'no makeup' makeup - zapisujemo! (фото 3)

#5 štedljivo s puderom

Puder u prahu i kamenu ili jako volite ili ga ne podnosite, a ako spadate u prvi tabor, Philips preporučuje da ga za no makeup makeup efekt koristite veoma pažljivo i to samo na onim mjestima na kojima vam je koža masna, a ne na cijelom licu.

#6 mist za osveženje i touch-ups

Mist ili sprej za fiksiranje će učiniti da vam lice uvijek izgleda svježe, a koža će biti optimalno hidrirana tijekom dana.

Omiljena vizažistica Hailey Bieber otkriva 6 koraka za 'no makeup' makeup - zapisujemo! (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više