Search

Omiljeni beauty proizvodi Ane Rajić

Omiljeni beauty proizvodi Ane Rajić

Što voli poznata make-up artistica?

Tekst: BURO.

Image: Foto: privatni album

Iako kovčeg make-up artista uvijek krije pravo blago raznih proizvoda, uvijek postoji nekoliko njih koji su esencijalni za dobar izgled

Ana Rajić


Iako kovčeg make-up artista uvijek krije pravo blago raznih proizvoda, uvijek postoji nekoliko njih koji su esencijalni za dobar izgled. Naša poznata vizažistica Ana Rajić, zahvaljujući svom životnom pozivu, isprobala je većinu dekorativne i preparativne ponude poznatih beauty brendova, ali je ipak ostala vjerna nekolicini proizvoda bez kojih ne može zamisliti svoju beauty rutinu.

1. Bioderma micelarna otopina

Ovaj proizvod volim jer je najbolji skidač make-upa i nečistoća s lica. Micelarna otopina jako je blaga i ne iritira. Neće nadražiti ni najosjetljivije oči. Obavezno je nosim na svako snimanje, čisti make-up s lica kao što gumica briše olovku s papira.

Bioderma

2. Nuxe oil

Nuxe ulje je nešto najfinije što sam imala prilike koristiti. Oduševljava me svojim mirisom i teksturom. Ulja su se pokazala kao idealan proizvod, pogotovo na putovanjima jer su multifunkcionalna, mogu ići na lice, tijelo, kosu, apsolutno sve.

Nuxe Oil


3. Aussie regenerator za kosu

Australski regenerator organskog sastava koji čini kosu, finom, mirišljavom i mekom.

Aussie

4. M.A.C - Lady Danger

Klasik nad klasicima, crveni ruž koji u trenutku umorno lice učini zavodljivim i ljepšim. Crvena je uvijek dobar izbor, meni je najdraža ova voćna nijansa.

MAC5. Bare Minerals

Omiljeni puder koji nadilazi sposobnosti standardnih pudera na koje smo navikli. Ima zaštitni faktor, kožu čini baršunastom, prekriva crvenilo i ostale sitne nepravilnost na koži. Sastoji se od 100% minerala.


Bare Minerals
6. NARS Blush

Najdraži blush, prekrasnih tekstura i tonova. Meni nezamjenjiva pinky nijansa koja savršeno pristaje uz crveni ruž i bez koje ne izlazim.


Nars blush
7. Sisley Eau de 1 parfem

Jedinica je miris koji svakodnevno koristim - zeleni, citrusni, cvjetni, osvježavajući!

Sisley

Related articles

Buro 24/7 Selection

više