Search

Omiljeni salon zagrebačkih trendseterica na novoj adresi

Omiljeni salon zagrebačkih trendseterica na novoj adresi

Manos Nail Lounge by Ivana

Urednik: A.P.


Image: John Pavlish

Iz sezone u sezonu, Ivana Kovačić iz salona Manos naš je savjetnik kad su u pitanju njegovane ruke i nokti

Praćenje trendova i redovite edukacije brzo su ovaj mali studio prometnule u top destinaciju za specijaliziranu njegu ruku i stopala, a Ivanu Kovačić u prvog OPI ambasadora u Hrvatskoj. "OPI proizvodi iznimno su kvalitetni i postojani, a uz njegujuća svojstva imaju i najveći broj nijansi na tržištu, što ih izdvaja iz konkurencije. Stoga sam se odlučila za ekskluzivnu suradnju s OPI professional proizvodima, pa uz rituale manikure i pedikure klijentice mogu nabaviti i profesionalne kolekcije za njegu kod kuće između dva tretmana. Uz raznovrsne usluge za naše klijente, pokrenuli smo i Manos akademiju, gdje budući profesionalci u ovom poslu mogu izbrusiti svoje vještine uz najbolje proizvode i tehnike nanošenja. Povećanje opsega posla potaknuo je na širenje poslovanja na nove lokacije u gradu." - kazala je.

MAnos

Danas Manos posluje na dvije nove lokacije, u potpunosti namijenjene potrebama moderne žene. Na Trgu Ante Starčevića u sklopu salona Aveda Perman, otvoren je shop in shop. On je prije svega namijenjen zaposlenim ženama koje u svakoj prilici moraju izgledati besprijekorno, ali svoje vrijeme pritom pomno planiraju. Vrhunske frizerske usluge tako sada možete rezervirati uz svoju omiljenu manikuru i doslovno zablistati "od glave do pete". Druga, upravo otvorena lokacija je Medvedgradska ulica 8. Obilje dnevnog svjetla i po mjeri dizajnirani stolovi za manikuru odmah će oduševiti svojim dizajnom. Prilikom uređenja maksimalno su mislili na udobnost i pozitivno iskustvo njihovih brojnih klijentica. Dok čekate početak svog omiljenog rituala, pažnju će vam ukrasti poličar s OPI professional proizvodima, ali i poklon pakiranjima i limitiranim izdanjima ekskluzivno dostupnima u Manosu. Pritom se mislilo i na edukacije, pa sve polaznice Manos akademije sada imaju adekvatan prostor i alat za rad i stjecanje novih znanja.

manos

"Posebna pažnja posvećena je njezi stopala. Naši rituali pedikure uključuju najkvalitetniju svjetsku liniju za njegu "Foot Fetiche", a kombinacija refleksologije i masaže vrućim kamenjem zaslužni su za popularnost naših rituala. I užurbane dame mogu se opustiti uz "2u1" paralelne tretmane pedikure i manikure koje vas u samo sat vremena čine potpuno spremnima za plažu. Svim tim ritualima, sada je dodijeljen i poseban prostor unutar novog salona a udobne fotelje za masažu opustit će i ostatak tijela dok se prepuštate našim vrijednim rukama." - kažu iz Manosa.

manos

Bilo da ste beauty entuzijast, budući ekspert ili jednostavno želite izgledati lijepo i njegovano, Manos je svakako destinacija koju morate posjetiti! U ljetnim terminima uvijek se traži termin više, ali preseljenjem u novi prostor i dalje možete računati na fleksibilnost i dogovoriti termin od danas do sutra!

manos

manos

manos

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više