Search

Omiljeni tretman za pomlađivanje Aleksandre Dojčinović

Omiljeni tretman za pomlađivanje Aleksandre Dojčinović

Bliss mezoterapijom mladoliki u svakoj dobi

BURO.


Image: PR

Bezbolna i cjelovita obnova kože koju je prepoznala i Aleksandra Dojčinović

Pravo mjesto za obnavljanje kože svog lica učinkovitom i bezbolnom mezoterapijskom metodom poznati je zagrebački Bliss studio za njegu lica i tijela, koji je ovu popularnu metodu unaprijedio zahvaljujući bogatom iskustvu i brojnim klijentima sa specifičnim potrebama. Naša najuspješnija dizajnerica Aleksandra Dojčinović velika je obožavateljica Bliss mezoterapije, upravo zbog kvalitetnih preparata, vrhunskog aparata koji osigurava najviši stupanj učinkovitosti, kao i velike stručnosti i dugogodišnjeg iskustva vlasnice Blissa, Jasminke Herceg.

Uspješna dizajnerica se s punim povjerenjem prepušta u Jasminkine sigurne i spretne ruke gdje redovito održava svoju kožu lijepom i mladom. Uz mezoterapiju, Aleksandra Dojčinović u Blissu uživa u više od 100 različitih profesionalnih usluga u službi ljepote i zdravlja kože, kao i u privatiziranoj i vrhunski uređenoj SPA zoni smještenoj u srcu grada, čime se nameće kao pravo mjesto za obnovu kože, ali i cjelokupnog tijela i duha.

Omiljeni tretman za pomlađivanje Aleksandre Dojčinović (фото 1)
Bliss mezoterapijom zagarantirana je učinkovitost, zahvaljujući njemačkom aparatu vrhunske kvalitete koji omogućuje unos specijaliziranih koktela putem jednokratnih 18-igličnih modula i pritom osigurava odličan pristup najosjetljivijim dijelovima kože lica, kao što je područje oko očiju, usana i vrata. Također, u Blissu koriste novi amiea Vytal Microlifting koncept, uz visoko kvalitetne aktivne sastojke. U pripremi kože za tretman koristi se preparat GlycoPeel 10 % za odstranjivanje gornjeg sloja kože i GlycoStop preparat za ubrzano smirivanje kože i vraćanje normalne PH-vrijednosti. Prema tipu kože i potrebama klijenta, u drugoj fazi tretmana koristi se jedan od tri koktela, ReFresh, ReFine ili RePair. Ovi snažni preparati broje više od 20 aktivnih sastojaka, hidratiziraju i hrane kožu, vraćaju elastin i potiču stvaranje kolagena te pružaju potreban stupanj njege i obnove kože. Tretman završava bogatom kremom amiea Vytal PerfectFinish koja stimulira sintezu kolagena i prokrvljenost tkiva, štiti od vanjskih utjecaja i osigurava glatku kožu prirodnog izgleda. Osim novih koktela, u Blissu su dostupni i proizvodi za kućnu upotrebu, Hya4Booster s velikom koncentracijom hijaluronske kiseline, i Perfect Finish, bogata hranjiva krema s UV zaštitom.

Omiljeni tretman za pomlađivanje Aleksandre Dojčinović (фото 2)
Bezbolan i brz put do potpuno obnovljene kože je upravo mezoterapijska metoda koju koriste i preporučuju mnogi. Posebnost ove metode je što je vrlo lokalizirana i praktična, a bazira se na ubrizgavanju aktivnih sastojaka poput hijaluronske kiseline, Q10-a, kolagena, antioksidansa i prirodnih ekstrakata (koktela) u srednji sloj kože, gdje se odvijaju metabolički procesi stanica kože. Nakon što mezoderm dobije veliku količinu aktivnih tvari, prokrvljenost tkiva postaje znatno bolja i započinje brza dioba stanica te stvaranje vezivnih stanica zaslužnih za stvaranje kolagena, pri čemu koža svakog dana izgleda sve bolje i mlađe. Za najbolji efekt poželjno je napraviti kuru od šest tretmana svakih 3 do 4 tjedna, a nakon toga, ovisno o stanju kože, jedan tretman u tri mjeseca. Mezoterapiji se smiju podvrgnuti svi osim osoba s autoimunim bolestima, aktivnim herpesom ili drugim zaraznim bolestima kože, trudnica, dojilja ili osoba koje imaju jake upalne procese.

Web: www.bliss.hr

Related articles

Buro 24/7 Selection

više