Search

Otkrijte čaroban tretman za lice popularan među poznatim damama

Otkrijte čaroban tretman za lice popularan među poznatim damama

Intraceuticals tretman


Image: PR

Spoj osvježavajućeg hladnog kisika i hijalurona - idealan tretman za pripremu kože prije izlaganja suncu i nakon za obnovu i regeneraciju oštećene kože uzrokovane sunčevim zrakama

Intraceuticals je daleko više od uobičajenog tretmana lica; kombinacijom kisika pod određenim pritiskom i visokokoncentriranog hijalurona kreira vidljiv rezultat koji možete instantno vidjeti i osjetiti na svojoj koži. Aplikacijom hijalurona uz pomoć hiperbaričnog kisika pomaže koži da obnovi vlažnost i podigne hidrataciju kože. Kada je hidratacija kože dobro balansirana, koža izgleda zdravije i vitalnije, a uobičajeni problemi (suhoća, bore, crvenilo, iritacije) nestaju na nježan neinvazivan način.

Otkrijte čaroban tretman za lice popularan među poznatim damama (фото 1)

Kim Kardashian, Jessica Biel,  Eva Longoria, Justin Timberlake, Madonna, Gucci Westman, Katie Perry, Miley Cyrus, Fergie, Cher, Naomi Campbell, samo su neke od vjernih pobornica Intraceuticals tretmana lica, koji se ne pojavljuju na važnom eventu bez prethodnog tretmana Intraceuticals infuzijom kisikom, no i dermatolozi su isto tako obožavatelji ovog tretmana. Ovaj tretman obavljaju u liječničkim ordinacijama u sklopu ili nakon tretmana frakcijskim laserom, IPLom, kemijskim pilingom, botoxom i filerima jer ubrzava obnovu i regeneraciju kolagena i elastina u koži a samim time je ubrzan i oporavak od invazivnih tretmana.

Intraceuticals tretman lica sastoji se od  tri dijela kako bi se postigli izvanredni momentalni i dugotrajni dramatični rezultati u regeneraciji kože.

Prvi korak: aplikacija  hiperbaričnog kisika koji ima sposobnost unošenja aktivnih sastojaka duboko u kožu, ali istovremeno djeluje umirujuće, osvježava i hladi. Zato je idealan tretman i za najosjetljivije kože sklone crvenilu i nakon izlaganja suncu.

Drugi korak: zajedno s kisikom aplicira se i visokokoncentrirana ampula hijaluronske kiseline koja sadrži i snažan koktel antioksidansa, zeleni čaj, i vitamina A, C i E. Hijaluronska kiselina instantno hidratizira kožu što rezultira pojačanim elasticitetom kože, reduciranju bora, poboljšanoj konturi cijelog lica i generalnog osvježenja i ''glow'' efekta. Ono što hijaluronsku kiselinu čini posebnom  je da se prirodno nalazi u našem organizmu, i da ima sposobnost vezanja vode i do 1000 puta svoje težine što joj daje prednost pred bilo kojom drugom aktivnom supstancom. Nakon tretmana preporučuje se da u organizam unesete barem 1 litru vode koji će u nekoliko narednih dana još više poboljšati efekt Intraceuticals tretmana.

Otkrijte čaroban tretman za lice popularan među poznatim damama (фото 2)

Treći korak: kao završni dio tretmana apliciraju se Intraceuticals gel i krema zajedno s LED Light maskom koja dodatno pospješuju učinak samog tretmana, te održavaju i produljuju postignuti efekt. Kako bi održali dugotrajan efekt Intraceuticals tretmana predlažemo vam i kućnu njegu: hidratizirajući gel koji svojom visokom koncentracijom hijaluronske kiseline daje višu dimenziju u hidrataciji i regeneraciji kože, moisture binding cream kao njegujuću hidratantnu kremu koja uz hijaluronsku kiselinu sadrži i jojobu, ulje makadamije, žitnih klica i slatkog badema, vitamine A, C i E i zeleni čaj i čini izuzetan koktel koji štiti od preuranjenog starenja kože i stresa. Rejuvenate contour eye gel s duplom dozom hijaluronske kiseline za njegu delikatne kože oko očiju.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više