Search

Otkrijte maleni beauty trik koji će pojačati djelovanje vaše kreme

Otkrijte maleni beauty trik koji će pojačati djelovanje vaše kreme

Samo nekoliko kapljica ulja bit će dovoljno


Image: Promo

Svakodnevna upotreba krema za lice u današnje vrijeme neophodna je za održavanje ljepote i elastičnosti kože

Kvalitetne kreme ne djeluju samo na površinski dio kože, već imaju značajan učinak i na proizvodnju kolagena koji je čini elastičnom i mladom. Otkrivamo vam kako da od obične kreme jednostavno napravite kvalitetnu kremu koja će poticati stvaranje kolagena u vašoj koži lica i napraviti ga blistavijim no ikad. Ulja za lice postala su nezaobilazan trend ne samo u preparativnoj, već i dekorativnoj kozmetici. Na tržištu postoji niz ulja koja osiguravaju hidrataciju i antioksidativnu zaštitu. Većina njih sastoji se od pojedinačnih sastojaka i djelovanja, dok samo rijetka sadrže sinergiju phyto ulja i ekstrakata te nude potpunu revitalizaciju kože i uspostavljanje ravnoteže strukturnih lipida u koži lica.

Dermalogica Phyto Replenish Oil jedan je od takvih dragocjenih proizvoda. Pomiješajte ovo vrhunsko ulje za lice sa svojom omiljenom kremom i dobit ćete pravi eliksir za kožu. Kombinacija phyto ulja i ekstrakata s bazom kreme učinit će vašu kremu puno jačom i puno bolje prodrijeti u dublje slojeve kože. Ulje će ojačati prirodnu zaštitnu barijeru kože svojim phyto terapeutskim sastojcima, zagladit će vidljive dehidracijske linije te stvoriti antioksidativni štit.

Otkrijte maleni beauty trik koji će pojačati djelovanje vaše kreme (фото 1)

Rezultati ovog ulja postali su hit i u dekorativnoj kozmetici

Apsolutni hit u postizanju blistave kože Dermalogica Phyto Replenish Oil je postao nakon što su ga poznati vizažisti počeli miješati s tekućim puderom i dobili fascinantne rezultate. Koža bi postala doslovno blistava sa samo dvije kapi ulja umiješane u tekući puder, a pritom nimalo masna. Naša poznata blogerica Martina Lolić među prvima je isprobala Dermalogica Phyto Replenish Oil i svoje dojmove prenijela na svom blogu Dear Skin. Rezultate možete pogledati ovdje.

Dobitnici nagradnog natječaja "Osvoji 5 x Dermalogica Phyto Replenish Oil" su: Marta Barbir, Anica Klemenčić, Spomenka Vidović, Ivana Bošnjak i Ana Spajić. Dobro došli u Dermalogica obitelj!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više