Search

Otkrijte revolucionaran proizvod za vaše trepavice

Otkrijte revolucionaran proizvod za vaše trepavice

Intervju s potpredsjednicom Athena Cosmetics, proizvođača brenda RevitaLash


Image: Foto: PR

Bahlen Beauty studio u Gundulićevoj 1, u Zagrebu, predstavio je RevitaLash - revolucionarni proizvod za trepavice koji ih čini dužima i gušćima tako da ćete moći zaboraviti na maskaru i posjete kozmetičkim salonima. Bahlen Beauty tom prilikom posjetila je Dariel Sidney, međunarodna potpredsjednica obiteljske kompanije Athena Cosmetics, proizvođača brenda RevitaLash. 

Priča ovog brenda je počela kada je njen otac, liječnik, poželio svojoj ženi pokloniti poseban dar. Dok se oporavljala od agresivnih kemoterapija koje su uništile njezine trepavice, dr. Brinkenhoff i njegov tim razvili su novi proizvod koji omogućava obnavljanje trepavica dajući im ljepotu i gustoću. Nažalost, supruga i majka Gayle ljetos je preminula od raka dojke, no Dariel putuje svijetom i hrabro prenosi poruku ljubavi, borbe za život i ljepote.

Revitalash

Büro 24/7 razgovarao je s iznimno simpatičnom i dragom Dariel, kako bi saznao koja je tajna RevitaLasha! U njegovo djelovanje uvjerila se i pjevačica i kantautorica Lea Dekleva, baš poput mnogih svjetskih zvijezda, među kojima su Jennifer Love Hewitt, Courtney Cox, Sarah Drew te mnoge druge.

Dariel što biste istaknuli kao najključnije kod proizvoda RevitaLash?

Ono što ja obožavam jest koliko ga je lako koristiti! Žene su danas stalno u pokretu i ne stižu izdvajati previše vremena kako bi stavile umjetne trepavice ili nanosile slojeve maskare. RevitaLash je dovoljno aplicirati jedanput dnevno, a njime ćete ostvariti jednak rezultat i izgled.

Možete li nam otkriti o kakvoj se "tajnoj formuli" ovdje radi?

To je tajna! (smijeh) Mogu vam reći da je formula RevitaLash proizvoda zaista učinkovita te se ona stalno unaprjeđuje i usavršava. Tako je sada ovo već njezina treća i najnovija verzija. Stalno osluškujemo i istražujemo jesu li naši potrošači zadovoljni njome, saznajemo kakve su reakcije, je li možda presnažna... Dr. Brinkenhoff, začetnik RevitaLasha provodi sto posto svoga vremena radeći na njoj.

Revitalash

Natalia Ferrara i Dariel Sidney

Koriste li RevitaLash većinom žene iz medicinskih razloga ili jednostavno kako bi izgledale bolje, kao svakodnevnu uporabu?

Koriste ga svakodnevno, kako bi imale predivne trepavice ili obrve. Ukoliko to želite - ovo je jednostavno proizvod za vas. On je osmišljen od strane moga oca za moju majku koja je tada bila teško bolesna, tako da je originalna ideja bila da je RevitaLash stvoren za osobe koje se bore s teškom bolešću. Ali onda su za njega saznale brojne poznate osobe i urednici ljepote te su svi ga svi prepoznali kao nevjerojatan proizvod. Tako da je on postao produkt koji može koristiti svatko tko želi ljepše trepavice.

Što biste možda poručili ženama koje ne obraćaju baš jako puno pažnje trepavicama i obrvama? Danas su ipak one okvir svačijeg lica!

Rekla bih da su oči poput slike dok su obrve njezin okvir. One mogu dramatično promijeniti vaš izgled! Primjerice guste obrve trenutno su jako 'in' što se može vidjeti u svakom časopisu Voguea. Onima koji ne vjeruju, mogu samo reći - probajte. Vidjet ćete da ubrzo nećete moći bez RevitaLasha.

Revitalash

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više