Traži

Otkrijte uzbudljive novosti iz beauty studija Manuela Picard

Otkrijte uzbudljive novosti iz beauty studija Manuela Picard

Vrijeme je za uljepšavanje

Tekst: V.Š.


Fotografija: Promo/Arhiva

Manuela Picard Beauty u Palmotićevoj 3 od sada se dijeli na Brow Bar i Medi Spa, a uskoro će nuditi još noviteta

Predblagdansko vrijeme je idealno da si poklonimo nešto lijepo i priuštimo si ugodni beauty tretman. U studiju Manuela Picard Beauty uvijek pronađemo nešto zanimljivo i novo stoga smo ga posjetili i raspitali se o novitetima. Smješten u Palmotićevoj 3, ovaj studio nedavno je dobio "pojačanje" u obliku Brow bara koji je vrlo brzo postao omiljeno mjesto za dame. 

Brow Bar kao i do sada pruža usluge ekskluzivnog threadinga obrva i cijelog lica, bojanja obrva i trepavica, microblading obrva (popularno japansko iscrtavanje), ekstenzije trepavica i obrva (koja će biti dostupna od 1. prosinca), profesionalno šminkanje za svakodnevne i svečane prilike jednim od najpopularnijih makeup brendova, Make Up For Ever koji će u studiju biti dostupan od 10. prosinca. Osim tretmana, ondje možete nabaviti i najpopularnije preparate za njegu obrva kao što su Billion Dollar Brows, Blinc, a uskoro i kozmetički brend Make Up For Ever. 

Otkrijte uzbudljive novosti iz beauty studija Manuela Picard (фото 1)

U Medi Spa dijelu salona u ponudi su ekskluzivni tretmani koje u cijelom svijetu nude najbolji spa centri, dermatološke ordinacije kao i ordinacije plastične kirurgije koji bez igle i kirurškog noža daju nevjerojatne rezultate u regeneraciji kože i promjeni njene strukture. Izdvojili smo nekoliko odličnih tretmana za ljepotu i zdravlje vaše kože. 

Obagi tretman lica 

Najpoznatiji dermatolog u svijetu, kreator ZO Skin by dr. Zein Obagi od samih početaka promovira zdravlje kože i njenu obnovu posebnim koncentracijama retinola, vitamina A i vitamina C koji potiču kožu na samoobnavljanje kolagena i elastina. Tretmanima i kozmetikom dr. Obagi rješava probleme kože kao što su akne, hiperpigmentacija, duboke bore i siva, umorna koža.

Hydrafacial MD tretman

Jedan od najučestalijih tretmana lica u dermatološkim ordinacijama koji u potpunosti zamjenjuje klasične tretmane lica i ekstrakciju mitesera i akni koji se u ovom tretmanu rješavaju bezbolno posebnom tehnologijom koja kombinira serume i vakuum kojim se rješavaju dubinske nakupine sebuma, akne, hiperpigmentacije, bore i izgled umorne koža.

Crystal Clear Mezoterapija

Kisikom i serumima na bazi niskomolekularne hijaluronske kiseline, matičnih stanica, C vitamina i alfa arbutina nevjerojatnim neinvazivnim rezultatima daje vidljivu regeneraciju kože i smanjenje bora i hiperpigmentacije.

Otkrijte uzbudljive novosti iz beauty studija Manuela Picard (фото 2)

Biologique Recherche

Kultni francuski skincare brend koji je prisutan u najpoznatijim i najvećim spa centrima u svijetu, od sada je dostupan i kod nas i sa svojim revolucionarnim tretmanima i preparatima mijenja kožu i njenu strukturu. P50 jedan je od najpopularnijih proizvoda koji su neizostavni dio svake sljedbenice Biologique Recherchea, kao i jedan od najpopularnijih tretmana Le Remodeling Face i Le Soin Restructurant et Lissant. 

Otkrijte uzbudljive novosti iz beauty studija Manuela Picard (фото 3)

Intraceuticals

Infuzija kisikom, na bazi hijaluronske kiseline, zelenog čaja, aloe vere, vitamina E, kolagena i elastina, na najnježniji način koži vraća prijeko potrebnu vlagu i regeneraciju, a vrlo često koristi se nakon dubokih kemijskih pilinga jer potiče obnovu kože. Isto tako je nevjerojatno dobar tretman kos izrazito osjetljive, reaktivne kože koju umiruje i hladi.

CACI tretman
Nekirurški facelift, isto tako jedan od svjetski najpoznatijih tretmana liftinga lica mikro strujama bez neugodnog peckanja ili osjećaja na koži stimulira preko 30 mišića lica i vrata i vraća punoću, elastičnost i svježinu koži i cijelom licu.

Otkrijte uzbudljive novosti iz beauty studija Manuela Picard (фото 4)

Velashape III

Najnovije izdanje megapopularnog Syneron Candela Velashapea, koji je dostojna zamjena za liposukciju, ali se koristi i nakon nje kako bi se zategnula koža i dobili što bolji rezultat nakon same liposukcije. Svojom kombinacijom radio frekvencije i infracrvenog svjetla daje izuzetne rezultate u borbi protiv celulita, masnih nakupina i opuštene kože. 

Više informacija možete pronaći na službenoj straniciwww.manuelapicardbeauty.com.  

 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više