Search

Otkrivamo kako najbrže do željene forme

Otkrivamo kako najbrže do željene forme

Utegnutiji i vitkiji nego ikad


Image: Promo

Uz brojne napore u vidu različitih dijeta i sportskih aktivnosti, kako bismo razodjeveni izgledali i osjećali se dobro, Bliss Institut nudi jednostavan, bezbolan, brz i učinkovit program dovođenja tijela u zavidnu formu

Dolazi toplije vrijeme i odjeće je sve manje, a vrlo brzo ćemo iz kratkih rukava uskočiti u kupaće kostime. Uz brojne napore u vidu različitih dijeta i sportskih aktivnosti, kako bismo razodjeveni izgledali i osjećali se dobro, Bliss Institut nudi jednostavan, bezbolan, brz i učinkovit program dovođenja tijela u zavidnu formu. Kao jedini Decléor i Carita institut u Hrvatskoj i regiji,  Bliss od ove godine pruža tretmane tijela jedinstvenom LED tehnologijom, Carita "L.E.D. Slimming and Firming" tretmane s inovativnim koncentratima te Cinetic Lift expert L.E.D. ultrazvučnom i Metalic Gloves aplikacijom, koje pokazuju izvanredne rezultate u redukciji masnih stanica i učvršćivanju kritičnih zona na našem tijelu, na koje ne djeluju niti dijete niti vježbe.

Otkrivamo kako najbrže do željene forme (фото 1)

CINETIC LIFT EXPERT uređaj tako istovremeno, ovisno o tipu impulsa i struje, služi za postizanje nekoliko ciljeva koji pogoduju izgledu i zdravlju našeg tijela, pa tako potiče apsorpciju aktivnih sastojaka iz visoko koncentriranih seruma u organizam i mikro cirkulaciju te stimulira mišiće kako bi učvrstili tkivo. Jedinstveni i moćni Slimming i Firming koncentrati apliciraju se na kritične zone, dok L.E.D. svjetlost i Metalic rukavice osiguravaju duboku penetraciju u kožu, razgradnju celulita i snažno stvaranje kolagena koji je zaslužan za čvrstoću tkiva. Metallic Gloves dizajnirane su upravo za osiguravanje maksimalne ugode i preciznosti tijekom masaže, na način da strujne impulse provode kroz kožu bez osjećaja neugode ili boli, a dvije vrste LED svjetla koriste se pojedinačno ili zajedno za maksimalan efekt.

Otkrivamo kako najbrže do željene forme (фото 2)

CARITA TECHNOLED SLIMMING i FIRMING tretmani tako sačinjavaju inovativan program zaglađivanja i učvršćivanja, koji precizno targetira kritična područja i garantira lakoću i tonus, zahvaljujući kombinaciji educiranih ruku stručnjaka i high tech aparaturi, CINETIC LIFT EXPERTu. Program započinje dijagnozom i mjerenjem, a kroz preporučenih šest do jedanaest tretmana kombinira se ultrazvučna masaža za razbijanje masnih stanica, luminoterapija žutim ili crvenim LED svjetlom za poboljšanje teksture kože i osnaživanje dermalne strukture te mikro impulsi koji potiču ulazak aktivnih sastojaka u kožu i stimuliraju elastična vlakna za učvršćivanje kontura tijela. Ovaj program primjenjuje se direktno na problematična područja i opuštenu kožu te vidljivo poboljšava kvalitetu i teksturu kože, reducira obujam, razgrađuje celulit i preoblikuje naše tijelo.

Otkrivamo kako najbrže do željene forme (фото 3)

Vijest koja jako veseli jest da je tretman potpuno bezbolan, a rezultati odmah vidljivi i dugotrajni te time i pravi odabir za dovođenje tijela i duha u pravu formu za ljeto. Upravo zato i ne čudi da ga je odmah izabrala i naša poznata glumica i Bliss ambasadorica Marija Škaričić. Carita brend u svijetu glamura predstavlja pojam za profinjenost i sofisticiranost kako u suptilnim teksturama svojih proizvoda tako i u jedinstvenom konceptu rada, a njegova posebnost leži prije svega u različitosti i originalnosti vlastitog koncepta ljepote. O posebnosti ovog visoko selektivnog Carita brenda govori i njegova duga tradicija koja seže još u četrdesete godine prošlog stoljeća, a zahvaljujući vodećoj hrvatskoj stručnjakinji na području kozmetike i prvoj Carita i Decléor brand ambasadorici u Hrvatskoj, Jasminki Herceg, sada je moguće u samom srcu Zagreba u Bliss institutu uživati u ovim ekskluzivnim tretmanima koji više nisu rezervirani samo za najprestižnije svjetske centre ljepote poput Pariza, Rima, Londona i New Yorka. 

Više informacija potražite na: www.bliss.hr

Adresa: Ilica 15, 10000 Zagreb; Email: [email protected]

Otkrivamo kako najbrže do željene forme (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više