Search

Ovaj balzam je podignuo čišćenje suhe kože na novi nivo

Ovaj balzam je podignuo čišćenje suhe kože na novi nivo

Tekst: A.P.


Namjerno kažemo za suhu (iako je pogodan za sve tipove kože) jer je s ovim tipom može adekvatan čistač lica često najzahtjevniji proizvod. Lice moramo čistiti svaki dan i to više puta i za razliku od eksfolijacije koju možete napraviti i jednom tjedno, čišćenje lica je obavezan korak koji se radi ujutro i navečer, ako želite lijep ten. Istina je da nekada možete preskočiti jutarnje čišćenje jer koži treba prirodna zaštita koja se stvara preko noći i nije ju dobro stalno narušavati sa sredstvima, ali večernje čišćenje lica je korak koji ne smijete preskočiti.

Ovaj balzam je podignuo čišćenje suhe kože na novi nivo (фото 1)
Ovaj balzam je podignuo čišćenje suhe kože na novi nivo (фото 2)

Ne trebamo ponavljati ono zlatno pravilo njege kože koje kaže da u krevet nikada ne idete sa šminkom na licu. I ako se ne šminkate na licu se tijekom dana nakupljaju nečistoće, smog i bakterije koje se moraju temeljito ukloniti kako bi koža disala i upila sve hranjive i aktivne sastojke koje ćete potom nanijeti u obliku seruma i krema. Danas na tržištu postoji cijeli niz čistača za lice koji se doista mogu nazvati proizvodima nove generacije. Jedan od njih je balzam za čišćenje lica brenda Augustinus Bader koji je, kao što već vjerojatno znate, tvorac najbolje kreme na svijetu The Rich Creme. Dr. Bader je u fokus javnosti došao s dva proizvoda The Creme i The Rich Creme, a u međuvremenu je proširio liniju i sada na radost svih žena koje cijene vrhunsku njegu, ima nekoliko proizvoda koji vjerno prate njegovu filozofiju učinkovite preparativne kozmetike.

Ovaj balzam je podignuo čišćenje suhe kože na novi nivo (фото 3)

The Cleansing Balm dolazi u elegantnom pakiranju prepoznatljive plave boje, a kao dodatak vas očekuje i mali ručnik. Pakiranje ima 90gr i potrajat će vam dobrih tri mjeseca ako ga koristite svaku večer. Balzam je obogaćen kompleksom prirodnih aminokiselina, vitamina i sintetiziranih molekula TFC8 koji potiče obnavljanje stanica kože stvarajući optimalne uvijete za brže i učinkovitije rezultate i dubinsku obnovu, te kožu priprema na bolju absobciju proizvoda koji se nanose na očišćeno lice. Formula The Cleansing Balma je, uz TFC8, obogaćena vitaminom E, prirodnim anti-age antioksidansom koji štiti kožu od gubitka hidratacije i slobodnih radikala, Squalane štiti kožu od gubitka hidratacije i obnavlja hidrolipidni sloj kože, te kompleksom ulja avokada i masline koji sprječavaju starenje, te štite kožu od vanjskih agresora.

Na prstima se naizgled gusta tekstura balzama pretvara u ulje. Dovoljna je mala količina koju ravnomjerno nanesete na lice i nježno trljate. Ručnik koji ste dobili (ili neki drugi čisti ručnik koji imate), natopite s mlakom vodom i potom uklonite make up i nečistoće s kože. Ono što ćete primijetiti nakon uklanjanja make upa s ovim balzamom jest da vam je koža nevjerojatno mekana kao da ste upravo nanijeli kremu, a lice je u potpunosti očišćeno. Tu dolazimo do problematike suhe kože koja nakon čišćenja na dodir ima teksturu kao papir. S ovim balzamom to nije slučaj i koža je nakon njega mekana na dodir. Možete ga koristiti kao jedinstveni čistač lica ili kao prvu fazu čišćenja, ovisno o potrebama i stanju kože. Cijena iznosi 560 kuna i u Hrvatskoj ga možete kupiti ekskluzivno u The Lab Storeu (Dežmanova ulica 2).

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više