Search

Ovih 5 ulja za njegu spasit će i najsuše nokte i zanoktice

Ovih 5 ulja za njegu spasit će i najsuše nokte i zanoktice

Tekst: BURO.

Već smo apsolvirali činjenicu da nam je svo ovo (opravdano) pranje ruku donijelo suhu kožu. Naoružali smo se hranljivim kremama ali ako spadate u onu grupu ljudi koji i dalje muku muče sa zanokticama i pored sve njege, onda je ovo za vas - i, da, znamo da vas ima. Zanoktice su još češće od suhoće kože na rukama i nekada se zaista čini da im pomoći nema. Rješenje? Ulje za njegu. Kreme za ruke su odlična stvar, ali upravo je ulje nekada ključno za zdrave nokte. Ono se upija u same zanoktice ali i u ploču nokta u kojoj zadržava vlagu i čini je otpornijom, dok su kreme više namijenjene koži oko noktiju i zanoktica.

Najbolji sastojci koje ulje za njegu zanoktica treba imati su svakako ulje jojobe, shea ulje i vitamin E, a najbolji način da ga stavljate - dva puta dnevno - je da kap stavite na sam korijen nokta i zatim je nježno utrljate na obje strane, pa preko nanesete i kremu za ruke. Kada je ulje za njegu zanoktica u pitanju, ne postoji "previše" i više stvarno i je bolje.

Ovih pet ulja s razlgom nose titulu najboljih, uvjerite se i sami.

L'Occitane

Shea maslac hranljivo ulje za nokte i zanoktice

Ovih 5 ulja za njegu spasit će i najsuše nokte i zanoktice (фото 1)

Danas već kultni L'Occitane proizvod sadrži 30% koncentriranog shea ulja koje njeguje i hrani zanoktice, hidrira ih, ali i noktima daje diskretan zdravi sjaj. Dolazi sa svojom četkicom što i samo nanošenje čini veoma lakim, a zgodno je i za nošenje u torbi pošto se neće prosuti.

CND

Solar Oil Nail and Cuticle Care

Ovih 5 ulja za njegu spasit će i najsuše nokte i zanoktice (фото 2)

Jedno od najpoznatijih ulja za zanoktice u industriji, dostupno za prodaju uglavnom u salonima koji koriste Creative Nail Design (tvorce Shellaca). Oni koji ga koriste, tvrde da je u stanju oporaviti i krhke lomljive nokte sklone listanju, a ne samo zanoktice. Dostupno je u dvije veličine pakiranja, a ugodan miris badema je dodatni bonus.

Essie

Apricot Cuticle Oil

Ovih 5 ulja za njegu spasit će i najsuše nokte i zanoktice (фото 3)

Postoje ozbiljni razlozi zbog kojih ovaj proizvod ima odanu bazu obožavatelja. On sadrži mješavinu ulja sjemena marelice, pamuka i soje koja omekšava zanoktice i hidrira kožu oko nokta. Malo upozorenje: lako ćete se navući na njegov miris, ali to i nije loša stvar pošto će vas natjerati da ga mažete više puta na dan.

O.P.I.

Nail & Cuticle Oil

Ovih 5 ulja za njegu spasit će i najsuše nokte i zanoktice (фото 4)

Ovo ulje inspirirano je proizvodima za njegu lica i njegova lagana ali izuzetno hranljiva tekstura omekšava zanoktice zahvaljujući ulju koštice grožđa, sjemena sezama i suncokreta kao i ulju cupuaçu. Najbolji dio? Upija se izuzetno brzo i ne ostavlja masne tragove.

Aura

Nail&Cuticle Oil uljani tretman za nokte i zanoktice

Ovih 5 ulja za njegu spasit će i najsuše nokte i zanoktice (фото 5)

Ovaj eliksir za njegu zanoktica obogaćen je uljima jojobe i slatkog badema, kao i glicerinom te efikasno njeguje kožu oko nokta, čineći je ljepšom i zdravijom. Ovo ulje je idealno nakon lakiranja noktiju, a možete ga stavljati i nevezano od manikure - kao korak u njezi kože ruku. Bonus: miriše na vaniliju.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više