Search

Ovo je ultimativna rutina za mekane usne: hvatajte bilješke

Ovo je ultimativna rutina za mekane usne: hvatajte bilješke

Tekst: BURO.


Znate onaj osjećaj - kada su vam usne glatke, hidrirane i pune - a znate i da vam, kada je tako, cijelo lice sjaji. U ovo doba godine, s neočekivanim promjenama vremena (skoro koliko i raspoloženja), potrebno nam je malo više njege kako bismo ovo postigli. Zato dodajte i neke ekstra korake u svoju rutinu. Oni vam neće oduzeti gotovo ništa vremena, a garantirano će dati rezultate. Ovo je sve što vam je potrebno za najljepše i najmekše usne ikada.

1. piling na bazi šećera

 

Zima ili ljeto, ispucale usne nitko ne želi, a eksfolijacija je bitan korak. Ipak, nije lako pronaći prave preparate i ne zaboravite da čak i stick za njegu može isušiti. Najbolji su pilinzi na bazi šećera s dodatnim sastojcima koji njeguju usne. Sam piling nanesite na usne mekom četkicom za zube i pređite preko njih veoma blagim kružnim pokretima. Kvalitetan piling neće isušiti usne, naprotiv - negovat će ih. Zato ga možete ostaviti na usnama oko minutu i kada završite s četkicom, a zatim ga uklonite vlažnom krpicom i mlakom vodom (ne vrelom). Nemojte ga koristite više od dva puta tjedno zato što njegova pretjerana upotreba lako može imati suprotan efekt. Umjesto toga, pojačajte upotrebu intenzivnih balzama za njegu.

 

2. intenzivna hidratacija (i sjaj)

 

Dobar balzam za usne je zlata vrijedan. On mora pružati intenzivnu njegu i zaštitu, ne sadrži sastojke koji mogu iritirati usne i da, pruža taman onoliko diskretnog sjaja koliko treba. Koristite ga tijekom dana prije ili umjesto ruža za usne ali i navečer pred spavanje, kao posljednji korak njege ako ne koristite masku za usne preko noći.

 

3. maska za nJegu

 

Intenzivan tretman koji se koristi preko noći ili prije neke posebne prilike (kao što su gel maske za usne) su neizostavan korak ako imate problema s ispucalim usnama. Potražite formule obogaćene njegujućim uljima koje će njegovati usne tijekom noći i učiniti ih baršunastim, te pomoći u regeneraciji.

 

4. boja koja nJeguje

 

Za kraj, ne zaboravite ruževe za usne. Ako volite boje, na raspolaganju su vam lagane teksture koje njeguju u kombinaciji s blagim pigmentima ili intenzivne kremaste boje sa sastojcima koji usne čine hidriranim i glatkim. Osim što će pružiti dodatnu njegu, ove formule pružaju i zaštitu od štetnih vanjskih utjecaja (i čine da izgledate o.d.l.i.č.n.o.). Ako imate problema s ispucalim usnama preskočite mat nijanse na neko vrijeme - dok se usne ne oporave.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više