Search

Ovo su novosti iz wellness industrije, otkrijte prvi o čemu se radi

Ovo su novosti iz wellness industrije, otkrijte prvi o čemu se radi

Tekst: BURO.

Wellness industrija ne miruje, svakog mjeseca tu je sijaset novih proizvoda i usluga koje targetiraju određene probleme. Danas je, više nego ikada, lako uključiti se i krenuti sa zdravijim načinom života jer većinu proizvoda možete naručiti online ili se pretplatiti na mjesečnom nivou kako biste imali pristup dodatnom sadržaju. Zaista živimo u vremenu kada je za promjenu dovoljna samo vaša volja i malo umješnosti da na internetu pronađete program koji vam odgovara. Kako bismo vam pomogli u toj misiji, donosimo vam pregled noviteta.

MYSA YOGA

Ovo su novosti iz wellness industrije, otkrijte prvi o čemu se radi (фото 1)

Bilo da ste totalni početnik u jogi ili napredni praktikant MYSA kartice će vam donijeti beskrajnu inspiraciju kako da napredujete u toj disciplini. Na svakoj kartici je ilustrirana po jedna joga poza sa Sanskrit nazivom, kao i objašnjenjem na engleskom, tu je i step by step detaljno objašnjenje kako da izvedete svaku pozu. Ono što je sjajno s ovim karticama jest da tijekom vježbanja ne morate koristiti telefon ili kompjuter, već se možete isključiti na old school način koji nam je toliko potreban. Kartice su napravljene od recikliranog papira i od svakog prodanog primjerka tvrtka odvaja jednu funtu za fondaciju Papyrus UK koja se bavi prevencijom i sprečavanjem samoubojstva među mladima.

THERAGUN

Ovo su novosti iz wellness industrije, otkrijte prvi o čemu se radi (фото 2)

Ako patite od Work From Home bolova u kičmi i mišićima izazvanim čudnim pozama u kojima obavljate posao, vrijeme je da otkrijete pištolj za masažu. Kompanija Therabody je ove sezone lansirala novi model “Wave Duo” koji je dizajniran tako da pogodi sva prava mjesta na vašim leđima, vratu i kičmi. Zahvaljujući pet frekvencija vibracije pomoći će vam da se oslobodite tenzije i boli. Pored toga, možete opustiti mišiće gluteusa, prepone i ramena što će vam pomoći da povratite snagu i budete bolji u bilo kojoj fizičkoj aktivnosti. Therabody aplikacija koja se bluetooth tehnologijom može povezati s uređajem će vas voditi kroz najbolje tehnike za opuštanje mišića.

OVIRA

Ovo su novosti iz wellness industrije, otkrijte prvi o čemu se radi (фото 3)

Korištenje elektroterapije kako biste umirili bol tijekom menstruacije može zvučati čudno, ali hej, želimo sve što može pomoći! Brend Ovira se specijalizirao upravo za tu temu, oni nude neinvazivno rješenje koje ne uključuje lijekove protiv bolova, radi se o TENS mašini koja šalje električne vibracije kao znak mozgu da zaustavi bol. Zapravo, to utječe na opuštanje mišića maternice, što će prouzrokovati prestanak bola. U pitanju je vrlo mali uređaj koji je dizajniran tako da se nesmetano može nositi ispod odjeće kako bi žene mogle koristiti bilo kad po potrebi.

NUA

Ovo su novosti iz wellness industrije, otkrijte prvi o čemu se radi (фото 4)

Pri kreiranju Nua proteina udružili su se fitness poduzetnica Alice Bennett i Shane Collins tvorac koncepta Kobox. Oni su željeli tržištu ponuditi kvalitetan proteinski prašak koji u sebi sadrži samo korisne materije i ništa toksično i nepotrebno. Postoji veganska i whey opcija i obje dolaze u dva okusa: vanila i čokolada, bez glutena. Nua protein se sjajno blenda bilo da se pije u smoothiju, ili sa žitaricama, jer se ne stvaraju grudice niti ima umjetni ukus.

EVE & KEEL

Ovo su novosti iz wellness industrije, otkrijte prvi o čemu se radi (фото 5)

Bilo da ste u potrazi za instant smirivanjem ili rješenjem za nesanicu Eve & Keel aromaterapija kolekcija može pomoći. Osnivačica brenda Jennie je terapeutkinja koja ima osobno iskustvo s anksioznošću zbog čega je i počela eksperimentirati s esencijalnim uljima, sve dok nije došla do formulacija koje pomažu. Proizvodi su veganski, nisu isprobani na životinjama i većina sastojaka je organskog porijekla. Probajte chakra rolere, svaki je posvećen jednoj od 7 čakri u tijelu s idejom da se opustite, a preporučuju ih prije upotrebe Balance Bath Salt soli za kupanje koja sadrži ulja i soli koje dokazano imaju opuštajući učinak.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više