Search

Poslovni make-up Anite Dujić Veljače

Poslovni make-up Anite Dujić Veljače

Tutorijal stručnjaka iz DermaCare centra

BURO.

Image: John Pavlish

Žene se često pitaju jesu li previše ili premalo našminkane, posebno u poslovnim prilikama kad je dobra mjera iznimno važna

Poslovni bonton nalaže decentan make-up koji će pokriti sve nepravilnosti i istovremeno suptilno naglasiti najbolje karakteristike lica. Ako pripadate u skupinu žena koje se ujutro pred ogledalom pitaju "Što danas?", DermaCare centar (Teslina 12) i Büro 24/7 vam donose mali tutorijal za poslovni make-up od jutra do večeri. Ambasadorica DermaCare centra, Anita Dujić Veljača, kazala nam je kako već godinama koristi minimalni bazni make-up tijekom dana te da joj je kvaliteta i dugotrajnost proizvoda vrlo važna. Vrhunski i kvalitetni make-up dolazi iz radionice Jane Iredale koja je osvojila svijet mineralnim puderima baziranim na ekstraktu algi koje sprečavaju gubitak vlage te štite kožu od štetnih UV zraka. Jane Iredale kozmetika, koju možete pronaći u DermaCare centru, idealna je i za problematičnu kožu koju je teško našminkati kako bi se pokrili svi nedostaci.
Make-up artistica Sabina Šarić-Novak pokazala nam je kako postići prozračan dnevni make-up za posao, koji s nekoliko poteza možete pretvoriti u jači make-up za poslovnu večeru. Uz dobar make-up potrebna je i odgovarajuća frizura, za koju je u ovom slučaju zaslužan stilist kose Ivica Palinić.

Dnevni poslovni make-up
Kako bi koža lica tijekom cijelog dana bila uglađena i zadržala optimalnu vlagu, Aniti smo nanijeli Jane Iredale BB CREAM br. 06, koja besprijekorno prekriva sve nedostatke (čak i podočnjake) te je koristili kao podlogu i puder u jednom.

Anita Dujić Veljača

Lice smo osjenčali radeći konture s PurePressed Blush rumenilom u nijansi Dubonnet, a svježinu lica istaknuli smo kremastim rumenilom u nijansi Clarity koji smo koristili i kao pigment za usnice.

Anita Dujić Veljača

Kremaste teksture su obavezne kako bi se postigao prirodan izgled lica, a pravilnim nanošenjem one ostaju dugotrajne i moguće ih je obnavljati tijekom dana. Luk obrva naglasili smo setom za obrve u nijansi Brunette, a oči smo osjenčali kompaktnim sjenilima u nijansama Taupe i Nude, kojima smo lagano definirali konturu oka i osvijetlili pogled.

Anta Dujić Veljača

Maskarom Black Ice naglasili smo dubinu oka, nanošenjem na trepavice gornjeg kapka.

Anita Dujić Veljača

Kosa dnevni look
Kako bi Anita bila spremna za sve poslovne izazove tijekom tjedna, kosu smo joj tretirali linijom Argan Oil koja ne sadrži parabene: šamponom nježne teksture, koji kosi pruža sve što joj je potrebno tijekom zimskog perioda te regeneratorom koji pruža otpornost i čvrstoću. Prije feniranja nanijeli smo na tjeme Biosilk Root Lift kako bi dobila punoću te smo kosu meko isfenirali. Nakon feniranja, na vrhove kose smo nanijeli Argan Oil te lagano učvrstili CHI enviro 54 lakom za kosu.

Anita Dujić Veljača

 

Večernji look za poslovnu večeru
Nadogradili smo dnevni izgled jačim naglaskom na oči, koristeći tuš za oči Jelly Eyeliner Black kojim smo nježno osjenčali liniju gornjeg kapka. Na konturu pregiba gornjeg kapka kistom za definiranje nanijeli smo sjenilo u nijansi Shady Lady čime smo postigli posebno bademasti oblik oka.

Anita Dujić Veljača

Na trepavice smo nanijeli dva sloja maskare u nijansi Black Ice i stavili umjetne trepavice za dramatičniji look.

Anita Dujić Veljača

Obraze smo naglasili rumenilom nijanse In Love, a cjelokupni zanosno nepretenciozni izgled, zaokružili smo ružem tople crveno bobičaste nijanse Margi.

Anita Dujić Veljača
Kosa večernji look
Anitin prelazak iz dnevnog u večernji izgled brzo i jednostavno, no vrlo efektno smo postigli podižući joj kosu u ležerni rep. Prednju sekciju kose smo odvojili, a od ostatka smo složili visoki rep. Vrativši prednju sekciju prema nazad, zamotali smo kosu oko gumice repa, a pramenovi koji su ispali, ostavili smo neka nježno uokviruju lice. Kosu smo dodatno učvrstili lakom za kosu CHI enviro 54.

DermaCare beauty edukacije

Ako želite naučiti kako se pravilno našminkati i stilizirati kosu na raspolaganju vam je edukacija DermaCare centra, u sklopu koje vas vrhunski stručnjaci uče kako izvući najbolje od make up-a i kose. U "CHI školi češljanja" naučit ćete kako brzo i učinkovito stilizirati kosu s obzirom na vaše potrebe, kvalitetu kose i crte lica. U trajanju od 2,5h po cijeni od 500 kuna usvojite nove vještine ili usavršite znanje o svojoj kosi te ostvarite 10% popusta na sve CHI proizvode.
Make up škola by Jane Iredale uz stručno vodstvo Marijane Gluić i Sabine Šarić- Novak predstavlja 4 vrste edukacije:
Get Ready - usavršavanje jednog make up stila u trajanju od 2,5h po cijeni od 500kn uz popust na Jane Iredale proizvode do 10%
Day To Night - usavršavanje prirodnog i dnevnog make up-a u trajanju od 2x2,5h po cijeni od 900kn uz popust na Jane Iredale proizvode do 10%
Beauty Special - usavršavanje dnevnog i pogodnog make up-a uz edukaciju o njezi kože i edukaciju o kosi sa stručnjacima CHI tima. Edukacija u trajanju 3 x 2,5h stoji 1.500kn uz 10% popusta na Dermalogica ili Chi proizvode.
Diva- dotjerajte se u skladu sa svojim potrebama. Postanite sam svoj stilist za kosu, kožu i make up te ostvarite 10% popusta na DermaCare proizvode. Edukacija u trajanju 4x2,5h stoji 1.900kn

Više informacija na: http://www.dermacare-centar.com/
Facebook: https://www.facebook.com/DermaCareCentar

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više