Search

Povratak u formu: Marijana Batinić

Povratak u formu: Marijana Batinić

Pripreme za ljeto u Beauty centru Božica

Urednik: A.P.


Image: PR

Naša poznata voditeljica odabrala je najbolju kombinaciju tretmana u poznatom Beauty centru Božica kako bi se vratila u savršenu formu prije ljeta

Vrhunski profesionalni tim uvijek će vas dočekati s osmijehom i s korisnim savjetima za sve vaše probleme ili želje. Uz najkvalitetniju opremu i stručnjake koji se o vama brinu od glave do pete zagarantirana je najbolja usluga uz najbolje rezultate. Ako želite kompletnu promjenu imidža ova adresa je vaša konačna destinacija na kojoj možete riješiti sve što želite izmijeniti ili jednostavno poboljšati. U kvalitetu čak 470 impresivnih beauty usluga uvjerile su se i brojne poznate Hrvatice koje Beauty centar Božica svakodnevno posjećuju. Jedna od njih je lijepa TV voditeljica Marijana Batinić koja svoju kompletnu njegu prepušta stručnjacima ovog renomiranog salona, pogotovo otkako je postala mama.

Marijana Batinić

Problem s vraćanjem u formu nakon trudnoće, Marijana efikasno rješava aparatom Intraderma u kombinaciji s Oxifatom i ultrazvučnom liposukcijom. Intraderma je aparat za učvršćivanje kože i najpametniji od svih aparata koji rješava korijen problema, a ne simptom. S toplinom prodire do zadnjih slojeva kože gdje je prirodno stanište kolagena i elastina. Toplina zatim djeluje na njihovo skupljanje, uslijed čega dolazi do prirodnog zatezanja kože. Ultrazvučna liposukcija je tretman koji zaista može smanjiti i preoblikovati određeni dio tijela. Njome se u pravilu ne rješava prekomjerna tjelesna težina, već je to metoda za uklanjanje nakupina masnog tkiva i ublažavanje celulita na mjestima gdje to nije moguće postići na bilo koji drugi način.

Marijana Batinić

Oxifat je najdjelotvornija profesionalna metoda za otklanjanje lokalnih naslaga kao i za mršavljenje i učvršćenje tijela. Ovaj suvremeni uređaj unaprijeđen je sa saunom i kromoterapijom s 12 silikonskih elektroda. Oxifat radi na principu elektrostimulacije mišića, za 60 minuta potiče mišiće ljudskog tijela da potroše jednaku količinu energije kao da ste pretrčali 20 km ili napravili 400 trbušnjaka.

U Beauty centru Božica svaki mjesec imaju pomno osmišljene specijalne akcije gdje su pojedine usluge i tretmani sniženi kako bi vjerne klijentice i dalje vodile brigu o svom izgledu.

Beauty centar Božica potražite na adresi: Avenija Dubrava 9

tel 01 29 111 2 8 te na web adresi: www.bc-bozica.com

Facebook, Instagram - Beauty Centar Božica

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više