Search

Poznate glumice u trenucima opuštanja u SPA zoni Bliss studija

Poznate glumice u trenucima opuštanja u SPA zoni Bliss studija

Ana Maras, Iva Mihalić, Marija Škaričić i Olga Pakalović

Urednik: BURO.


Image: PR

Sezona gripe i prehlade razdoblje je kada je organizam posebno osjetljiv na štetne vanjske utjecaje, imunitet nerijetko oslabljen, a moderan način života obilježen žurbom i svakodnevnim stresom ostavljajući trag na zdravlje i dobro raspoloženje

Jedinstvena SPA zona Bliss studija u samom centru Zagreba (Ilica 15) rezervirana je za one kojima je potrebno jačanje organizma, opuštanje i trenuci posvećeni sebi, i kako bi se očuvalo i povratilo zdravlje te istaknula ljepota i blistavost kože.
Blagodati SPA zone na zdravlje i duh iskusile su i brojne poznate osobe uživajući u spa tretmanima i Blissovim zlatnim rukama u samom centru Zagreba. Dugogodišnje bliske prijateljice i poznate hrvatske glumice Iva Mihalić, Marija Škaričić, Olga Pakalović i Ana Maras Haramder svoje slobodno vrijeme najčešće provode u zajedničkim druženjima u Bliss studiju, stavljajući njegu i opuštanje u središte svog društvenog života.

Blisss

Uspješne glumice koje iza sebe imaju desetke zapaženih uloga u svoje su rasporede odlučile uvrstiti i vrijeme koje posvećuju same sebi i jačanju odnosa sa svojim najbližima. Upravo zbog svakodnevice koju ispunjavaju neprekidne probe i snimanja, svoje slobodno vrijeme provode s osobama s kojima ih vežu čvrsto prijateljstvo i zajednička energija. No, umjesto odlaska u zadimljene prostore, Iva, Marija, Olga i Ana odlučile su se pobrinuti za vlastito zdravlje i ljepotu te u zajedničkim druženjima kvalitetno se opustiti u samom zagrebačkom centru.

Blisss

Za zdravlje svoje kože, uz popularnu Blissovu SPA zonu, Marija Škaričić izabrala je mezoterapiju, tretman koji njezinu kožu dovodi u zavidno stanje pružajući joj intenzivnu hidrataciju, elastičnost, tonus i sjaj, uklanjajući pritom uzroke starenja kože, dok je njezina prijateljica Iva Mihalić u samo tri mjeseca uspjela prekinuti svoju desetogodišnju borbu s folikulitisom.
"Bliss je moje omiljeno spa odredište jer na jednom mjestu pronalazim sve što mi treba za održavanje lijepog i njegovanog izgleda te psihofizičke kondicije koja mi je, zbog prirode mog zanimanja, od iznimne važnosti. Trenuci provedeni u Blissu predstavljaju kvalitetno vrijeme posvećeno samo meni u sklopu kojeg u potpunosti regeneriram svaki dio svog tijela i zahvaljujući kojima uspijevam dati sve od sebe, kako u profesionalnom, tako i u privatnom životu", istaknula je glumica Iva Mihalić.

Bliss

Blissove usluge rado koriste i njihove drage prijateljice, također poznate hrvatske glumice, Olga Pakalović i Ana Maras koje su dio svojih trudničkih i majčinskih briga odlučile prepustiti upravo Blissu. Tako se Ana odlučila prepustiti redovnim tretmanima kože lica i trudničkom programu tijela New Life, dok Olga svoju majčinsku energiju vraća čestim boravcima u Bliss spa zoni.


Ne skrivajući zadovoljstvo uslugama Bliss studija te rezultatima korištenja blagodati SPA zone, četiri poznate glumice i dobre prijateljice kao zaštitna lica Bliss studija primjer su kako za se zdravlje, ljepotu i trenutke za sebe uvijek može pronaći vremena. SPA tretmani i wellness zone nisu više rezervirane samo za velike komplekse toplica, već su dostupne unutar pješačke zone u samom centru Zagreba. Neka Bliss studio postane i vaša adresa za zdravlje i ljepotu.

Web: www.bliss.hr

Related articles

Buro 24/7 Selection

više