Search

Probali smo novu masku za kosu koja je došla na tržište i vjerujte nam da radi čuda

Probali smo novu masku za kosu koja je došla na tržište i vjerujte nam da radi čuda

Tekst: BURO.

Image: K18

Svi smo tijekom života u nekom trenutku tretirali kosu s nekom kemikalijom. Bilo da su u pitanju pramenovi, hirovi po sistemu: iz plave boje u crnu pa natrag, ili neko lagano posvjetljivanje. Što god da ste radili kosa je pretrpjela određenu štetu. Frizeri često savjetuju da se koriste maske za njegu, serumi, ampule i cijeli niz proizvoda koji su doista korisni i targetiraju određene probleme kose. Ja sam osobno probala svaku masku koja se pojavila na tržištu i neke su imale jako dobre rezultate, a neke su mi dodatno pogoršale stanje i nakon primjene mi je kosa izgledala glatko, ali slijepljeno i nekako teško. I sada mi je kosa tretirana blajhom i ne bih mogla kazati da je oličenje zdravlja te izgleda odlično jedino kad je isfenirana. Samo pranje i sušenje ručnikom ne dolazi u obzir, točnije nije dolazilo u obzir dok nisam probala novu masku koja je stigla na naše tržište prije nekih mjesec dana.

Probali smo novu masku za kosu koja je došla na tržište i vjerujte nam da radi čuda (фото 1)

Radi se o brendu K18 koji doista predstavlja revoluciju u kosi baziranu na molekularnoj tehnologiji. K18 formula sadrži patentiranu tehnologiju koja se razvila iz analize čak 1242 dekapeptida, koji pokrivaju čitav keratinski genom (vlaknasti strukturni protein od kojeg se kosa sastoji). Od svih promatranih peptida, jedan se posebice izdvojio sa svojom, gotovo čarobnom moći da vrati oštećenu kosu u njezino izvorno, mladenačko stanje – danas je taj peptid poznat kao patentirani K18 Peptide™. On prodire u središte svake oštećene vlasi te zahvaljujući svojoj savršenoj veličini i strukturi, povezuje prekinute lance i obnavlja disulfidne veze. Kosa je time obnovljena i vraćena joj je snaga, mekoća, glatkost i lepršavost.

Nanošenje je jako jednostavno i maske se ne ispiru. Nakon pranja kose, posušite je ručnikom i nanesete malu količinu maske na cijelu duljinu kose. Ostavite je da djeluje 4 minute i onda nastavite sa stiliziranjem kose. Najbolja stvar kod ove maske je što vrhovi izgledaju obnovljeno i kosa je lepršava. Nemate osjećaj kao da vam se dlaka zalijepila za glavu ili da izgleda masno. Doista je dovoljna mala količina (ja koristim dvije pumpice) i kosa izgleda fantastično. Cijena maske je oko 470 kuna, ali vjerujte mi da je to najbolja investicija koju možete napraviti pogotovo ako vam je kosa vidljivo oštećena a ne želite napraviti dramatičan rez. Proizvod je veganski što bi vam mogla biti korisna informacija ako pazite na sastav proizvoda koje koristite. Više informacija o proizvodima K18 možete pronaći na službenom webshopu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više