Search

Pronašli smo super stvar za povećanje volumena usnica

Pronašli smo super stvar za povećanje volumena usnica

Lip Up od Novexperta je malo čudo u tubici

Tekst: A.P.


Image: Denis Butorac

Sigurno ste upoznati s činjenicom da tijekom godina naše usnice gube na punoći, hidrataciji, boji, ali i konturama koje se smanjuju. Često zanemarimo njegu usana i ista se svodi tek na neki proizvod koji ih zimi štiti od ispucanosti i hladnoće, što je korisno, ali nedovoljno za sve promjene koje se na usnicama događaju s prirodnim starenjem organizma. Kako ne biste koristili pet proizvoda za njegu, jer nitko nema toliko vremena i upornosti, Novexpert je osmislio jedan odličan proizvod Lip Up booster koji ciljano djeluje na volumen, konture, boju, bore i hidrataciju.

Jedan od glavnih sastojaka Lip Up boostera je biljka Muira puama koju inače nazivaju prirodnom Viagrom. Tu je i neizostavna fragmentirana hijaluronska kiselina koja djeluje na bore i hidrataciju, antioksidansi koji djeluju na slobodne štetne radikale, te shea maslac koji je svim ljubiteljicama njege poznat kao iznimno vrijedan i hranjiv sastojak od kojeg je koža fino zaglađena i mekana poput baršuna. Najveća prednost Lip Up boostera je u tome da se ovdje radi o proizvodu koji je 100% prirodan, hipoalergen, i proizveden u Francuskoj. Vjerojatno niste znali da tijekom života progutamo čak 1.8 kilograma kozmetike!? Istraživanja sprovedena u Švicarskoj su pokazala da 68% proizvoda za njegu usana sadrže mineralno ulje dobiveno iz benzina. Takva mineralna ulja sadrže komponentu koja se naziva MOSH (Mineral Oil Saturated Hydrocarbons) a koja je izrazito toksičnu za jetru. S tim na umu nije potrebno previše naglašavati koliko je doista važno da pazite što nanosite na kožu i što se apsorbira u vaše tijelo.

Lip UP

Velik broj proizvoda koji povećavaju volumen usnica znaju izazvati jako peckanje zbog sastojaka poput mentola ili cimeta koji prokrvljuju usne i daju im punoću. U ovom slučaju osjetit ćete lagano titranje koje nipošto ne iritira, a koje je rezultat formule za volumen (HA kiseline, Mentol, Amino kiselina, Muira puama).

Rezultat povećanja volumena je vidljiv odmah, tekstura, iako gušća i postojana, ne ostavlja ljepljiv film na usnama. Najveća vrijednost Lip Up boostera je u tome što njegov učinak traje, a rezultati povećanja volumena su vidljivi i nakon 2-3 mjeseca. Moramo napomenuti da je proizvod siguran za trudnice i dojilje, a cijena mu iznosi 139,62 kn. Novexpert vam poklanja 20% popusta na cijelu liniju s hijaluronom u srpnju na www.novexpert.hr

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više