Search

Puder u sticku obožavamo koristiti kroz sva godišnja doba. Evo i zašto!

Puder u sticku obožavamo koristiti kroz sva godišnja doba. Evo i zašto!

Mogao bi i vama postati neophodan

Tekst: E.G.


Image: PR,
Pinterest

Velik broj žena će vam na pitanje o kozmetičkom proizvodu bez kojeg ne napuštaju kuću odgovoriti s - pudrijera. Jastučić i puder u kamenu su bili naši saveznici u mnogim važnim situacijama, ali čini se kako bi se to uskoro moglo promijeniti. Naime, ako je suditi prema svjetskim trendovima, popularnost pudera u sticku postaje sve veća. Za razliku od pudera u kamenu, stick često nudi jače i duže prekrivanje, kao i dosezanje nezgodnih dijelova lica, poput područja oko korijena nosa. U nastavku vam donosimo 5 konkretnih razloga zbog kojih biste i vi ovim puderima trebali pružiti šansu, kao i neke od najboljih opcija koje možete pronaći na tržištu.

Lako se nanose i možete ih uvijek imati sa sobom

Za razliku od pudrijera koje su često prevelike za male torbice ili tekućih pudera koji lako stvaraju nered, pudere u sticku doista uvijek možete nositi sa sobom. Trebate li brzi popravak šminke bilo gdje da se nalazite, trebat će vam tek ovaj proizvod i mobitel koji može poslužiti kao ogledalo.

Odlična tekstura

Na tržištu ćete pronaći cijeli niz pudera u sticku sa završetkom koji vašu kožu čini prekrasnom. Nemojte se bojati eksperimentiranja i budite uporni u pronalasku teksture koja vam najbolje odgovara!

Mogu poslužiti kao korektor ili proizvod za konturiranje

Ovisno o stupnju prekrivanja i gore spomenutoj teksturi, mnogi puderi u sticku mogu poslužiti i kao korektori. Za razliku od tekućih pudera, ovi ostaj fiksirani na licu i doista prekrivaju nedostatke. Za slučaj da ih pak poželite koristiti za konturiranje, odaberite nešto tamniju nijansu od svog lica.

Prirodni osjećaj na koži

Tekući puderi često stvaraju tzv. efekt maske na licu, što svatko nastoji izbjeći. Za slučaj da već imate relativno dobro kožu, malo pudera u sticku će puno bolje istaknuti njen prirodni sjaj i druge prednosti. 

Nepregledan broj nijansi

Čak i ako spadate u one koji muku muče s pronalaskom nijanse pudera, bilo da je riječ o onom tekućem ili u kamenu, možete biti mirni. Puderi u sticku danas dolaze u doista svim mogućim zamislivim nijansama - mnogi brendovi nude čak i do 40 nijansi.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više