Search

Retinolska revolucija s potpisom Dermalogice koja prkosi gravitaciji

Retinolska revolucija s potpisom Dermalogice koja prkosi gravitaciji

Nova patentirana formula koja inovacijom pomiče granice u neinvazivnom anti-age području dostupna i u Hrvatskoj

Urednik: A.P.


Image: PR

Od otkrića retinola anti-age tržište postalo je tržište vidljivih pomaka u borbi protiv bora. Retinol je zapravo čisti vitamin A koji dokazano potiče obnovu i turnover stanica i simulira sintezu kolagena

On utječe na debljinu kože i ublažava fine linije, ujednačuje pigmentaciju i smanjuje bore. Istovremeno, retinol je poznat i kao izvrstan borac protiv suvremenih kožnih problema kao, naprimjer, akni u odrasloj dobi. No, retinol je jako aktivna supstanca koja ima puno nuspojava vezanih uz podnošljivost kože. Mnoge kreme s retinolom uzrokuju jaka crvenila i upalne procese rezultirajući neželjenim svrbežom, peckanjem i ljuštenjem kože. Manje je poznato da on u bazičnoj formi potiče fotoosjetljivost kože, što je s obzirom na današnje emisije štetnih UVA zračenja uzrokom gotovo epidemije hiperpigmentacija kože (melasmi).

Dermalogica

Novi Dermalogica Overnight Retinol Repair patentirana je formula s mikroinkapsuliranim 0,5%-tnim retinolom, peptidima, stabiliziranim vitaminom C te bioenergiziranim kompleksom bakra i aminokiselina (CAAC), uz naravno ceramide, polisaharide, lavandu i korijen sladića. Najnovija tehnologija mikroinkapsulacije omogućuje prodor čistog retinola u najdublje slojeve kože uz najveću moguću podnošljivost za kožu. Kod mikroinkapsulacije retinol dobiva tekuću kristalnu membranu koja okružuje aktivni sastojak i kontrolira njegovo postupno otpuštanje u kožu. Peptidi potiču sintezu hijaluronske kiseline i kolagena. Bioenergizirani kompleks bakra i aminokiselina potiče učinak i stabilizira reakciju čime se vidno poboljšava čvrstoća i tonus kože u kratkom vremenu.

Dermalogica

Prema istraživanjima koje je provela Dermalogica, rezultati su očaravajući:
• do 200 % povećana količina kolagena nakon samo 11 dana
• 13 puta čvršća koža nakon 15 dana
• 1,6 puta poboljšana elastičnost kože nakon 15 dana
• 15 % smanjena dubina bora nakon 15 dana
• 13 % smanjen volumen bora nakon 15 dana

Kombinacijom visokoaktivnog proizvoda i buffer kreme do vidljivo elastičnije, svježe i hidratizirane kože, ujednačene boje i zaglađenijih bora. Dostignuti rezultati vidljivi su i nakon dva mjeseca nakon posljednje primjene proizvoda. Jedno pakiranje dostatno je za minimalno tri mjeseca korištenja što je čini izrazito konkurentnim proizvodom koji se nedvojbeno isplati probati.

 

Više informacija potražite na: www.dermacare-centar.com

DermaCare centre potražite na adresama – Zagreb (Teslina 12 i Arena Centar), Split (Domaldova 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više