Search

Sa Zoom tehnikom do bijelih zubi u samo 60 minuta

Sa Zoom tehnikom do bijelih zubi u samo 60 minuta

U Poliklinici Bagatin

Urednik: A.P.


Image: Bagatin Press

Današnji stil života može ostaviti tragove na izgledu vaših zubi. Ispijanje kave, gaziranih pića, vina, ali i pušenje sigurno će promijeniti boju zubi, ali zahvaljujući novim tehnologijama, danas u samo 60 minuta možete izbijeliti zube i do 8 nijansi

Zoom metoda izbjeljivanja zubi koju možete pronaći u Poliklinici Bagatin koristi najnapredniju tehnologiju LED svjetla.Radi se o vrlo popularnom i provjerenom tretmanu koji pruža mnoge prednosti, a ujedno predstavlja i ugodni postupak za vraćanje bjeline zubima.

Kako izgleda tretman?
Prije izbjeljivanja zubi Zoom tretmanom doktori dentalne medicine će pregledati zube i potporna tkiva, a prije tretmana očistit će se kamenac s površine zuba. Aktivan sastojak Zoom gela za izbjeljivanje je vodikov peroksid koji ima prirodna svojstva izbjeljivanja, a pod utjecajem svjetla se intenzivira. Zoom lampa svojom specifičnom svjetlošću aktivira vodikov peroksid te mu pomaže ispuniti površinu zuba, nakon čega čisti kisik ulazi u caklinu i dentin te izbjeljuje obojeno područje ostavljajući strukturu zubi nepromijenjenom. Tretman poslije pripreme zubi traje 45 minuta.

zoom

Zoom može izbijeliti zube čak 8 nijansi, a učinci izbjeljivanja zubi mogu trajati i do tri godine. Međutim, to će se razlikovati od osobe do osobe. Učinak će vrlo vjerojatno trajati kraće ako pušite ili ako često jedete i pijete proizvode koji potamnjuju zube (npr. kava, crno vino, gazirana pića, tamni sokovi).

zoom


Što nakon tretmana?
Nakon tretmana uživat ćete u bjelini svojih zubi i potpuno novom izgledu. Osjetljivost se javlja samo kod pojedinih osoba, ali kao i blago trnjenje zuba, ono će brzo spontano prestati.
Ako vas zanima više detalja o Zoom izbjeljivanju zubi ili se želite odmah naručiti kontaktirajte osoblje Poliklinike Bagatin telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na [email protected]

Related articles

Buro 24/7 Selection

više