Search

Saša Joković: 4 hit nijanse ljetnih ruževa

Saša Joković: 4 hit nijanse ljetnih ruževa

Slavni vizažist otkriva svoje favorite

BURO.


Ako ste u potrazi za idealnom ljetnom nijansom ruža, naš najbolji vizažist Saša Joković donosi 4 hit boje u svim cjenovnim rangovima

Ljeto je idealno vrijeme da počnete koketirati s odvažnijim bojama na usnama. U toploj sezoni uvijek su popularne jarko ružičaste i koraljne nijanse koje se dobro slažu s preplanulim tenom. Danas na tržištu postoji doista impresivan odabir ruževa i nijansi u mat i glossy verzijama, a ja sam izdvojio 4 osobna favorita koje preporučujem svim ženama koje traže novi ljetni ruž.

YSL Rouge Pur Couture br. 51 Coral Urbain

Yves Saint Laurent

Ovaj nježni koraljni ruž ima svilenkastu teksturu koja se nježno presijava na svjetlu. Idealan je za preplanuo ten i u trenucima kada vam treba brzinski make-up koji će vas poslužiti od plaže do noćnog kluba.  

Maybelline NY Color Whisper br. 430 Coral Ambition

Maybelline Ny

Cjenovno prihvatljiv i nadasve kvalitetan Coral Ambition iz kolekcije kuće Maybelline NY namijenjen je damama koje ne žele previše riskirati s jakim bojama nego samo kreirati blagi akcent na usnama. Coral Ambition ostavlja lagani sjaj na usnama i nije jako pigmentiran.

Chanel Rouge Allure Velvet br. 40 La Sensuelle

Chanel

Bogata tamna nijansa oduševit će sve žene koje vole trend tamnijih usana koji nas iz sezone jesen/zima prati i u ovo ljeto. Boja ovog ruža je božanstvena i idealna za vruće ljetne noći. Radi mat teksture ovaj ruž će vam dugo trajati na usnama bez potrebe za stalnim popravljanjem.

Chanel Rouge Coco Shine br. 62 Monte Carlo

Chanel

Kako joj i sam naziv kaže, kolekciju Coco Shine, čine ruževi koji usnama daju blage prirodne tonove uz senzualan odsjaj te su kao takvi savršeni za svaku prigodu. Nijansa "Monte Carlo" dolazi u prirodnoj crvenkastoj boji koja će dodatno naglasiti boju vaših usana.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više