Search

Savjeti modela za zdrav način života

Savjeti modela za zdrav način života

Natalija Vodjanova, Stella Tennant, Miranda Kerr, Gisele Bündchen i druge

Tekst: BURO.


Rigorozne dijete, dugotrajni treninzi u teretani i redovite posjete plastičnom kirurgu – ovako javnost vidi život prosječnog modela. Međutim, izbor mnogih među njima je balansirana prehrana, mnogo vode i lagani treninzi svaki dan. Pročitajte što neke od njih kažu o svom zdravom načinu života te kako održavaju liniju i zdravlje.

Savjeti modela za zdrav način života (фото 1)

Natalija Vodjanova: "Jedina dijeta koju sam ikad isprobala jest ona bazirana na krvnoj grupi. Prakticirala sam je 5 godina i bila vrlo zadovoljna. Modeli koji potpisuju velike reklamne kampanje su obvezani izgledati savršeno i biti zdravi. A to se prvenstveno odražava u sjaju očiju, koji ne možeš falsificirati."

Savjeti modela za zdrav način života (фото 2)

Stella Tennant: "Najbolji put k zdravlju i ljepoti je jednostavna i balansirana prehrana."

Savjeti modela za zdrav način života (фото 3)

Irina Shayk: "Trudim se piti što je više moguće vode, ali ne isprobavam nikakve dijete. Ljudi misle kako modeli uopće ne jedu, ali da me vide u restoranu promijenili bi to mišljenje... Mogu pojesti i sladoled i tortu, a to je sve samo pitanje balansa. A ako sam pojela više, kompenziram odlaskom u teretanu."

Savjeti modela za zdrav način života (фото 4)

Gisele Bündchen: "Ti si ono što jedeš. Ne bojim se stalnog rada na sebi jer znam da donosi rezultate. I iznimno je važno svoje znanje prenositi na djecu. Primjerice, kada moj sin jede brokulu, on misli kako je to poslastica."

Savjeti modela za zdrav način života (фото 5)

Doutzen Kroes: "Obožavam provoditi vrijeme sa svojom mamom, kada smo zajedno sam najsretnija i najzdravija. Upravo ona me naučila kako se pravilno hraniti. Svo voće i povrće koje je pripremala bilo je organsko jer je raslo u njenom vrtu. Nažalost, zbog stalnih putovanja nisam često doma, ali slobodno vrijeme provodim upravo tamo, na svježem zraku."

Savjeti modela za zdrav način života (фото 6)

Miranda Kerr: "Trudim se hraniti organskom hranom i piti jako puno vode. Moj cilj je što duže ostati zdravom i aktivnom, a zato mnogo vremena odvajam za sport."

Savjeti modela za zdrav način života (фото 7)

Erin Heatherton: "Pravilna prehrana je najkraći put ka kvalitetnom životu". Trudim se piti što više vode, a što manje zaslađenih pića te mnogo spavati."

Savjeti modela za zdrav način života (фото 8)

Lily Cole: "Osjećam se najbolje, a tako i izgledam, kada izbacim pšenicu, mliječne proizvode i šećer. Ali ponekad i ja sagriješim."

Savjeti modela za zdrav način života (фото 9)

Rosie Huntington-Whiteley: "Nisam ljubitelj dijeta, samo mislim da se treba što jednostavnije hraniti. Ali ako moram smršaviti koju kilu ili iščistiti organizam, izuzmem iz prehrane složene ugljikohidrate i šećer. Savjet svima koji žele ostati u formi – nemojte ići iz krajnosti u krajnost. Danas postoji mnogo načina kako se možete pravilno hraniti, kupujte zdrave namirnice, a ne fast food.

Tekst: D.Č./L.B.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više