Search

Savršen ljetni make-up Saše Jokovića

Savršen ljetni make-up Saše Jokovića

U editorijalu Jelene Balić

BURO.


Image: Jelena Balić

Novi broj Grazije donosi ljetni beauty editorial fotografkinje Jelene Balić i poznatog vizažista Saše Jokovića

Svjež ten uz zamamni sjaj uvijek je u trendu bez obzira na godišnje doba u kojem se nalazimo, ali u ljetnim mjesecima ima posebnu čar. Na preplanuo ten shimmer izvrsno prianja kreirajući dojam srebrnkastog odsjaja koji se presijava poput najljepšeg sedefa. Savršen ten dozvoljava jače akcente na ostatku lica, poput ruža u vibrantnim narančastim tonovima ili pak popularnog kremastog sjaja tirkiza na kapcima.

Grazia

Ako ste odlučili naglasiti oči, usne ostaju neutralne u decentnim roskastim tonovima. S druge strane, jako naglašene usne najbolje će podnijeti make-up u blagim zemljanim tonovima na kapcima. Maskara je neizostavna za kreiranje svakog make-up looka, a Saša Joković predlaže da je ovog ljeta nanesete u nekoliko slojeva i očima date zavodljiv izgled.

Grazia

Grazia

Grazia

U novom broju Grazije očekuju vas zanimljivi intervjui i teme. Iva Uščumlić Gretić dala je komentar na novi Zakon o radu - i o položaju žena u današnjem hrvatskom društvu. Grazia je razgovarala s hollywoodskom zvijezdom Evom Longorijom, ali i s glavnom dizajnericom kuće IKEA - Kristinom Duran.

Grazia

Foto: Jelena Balić

Make Up: Saša Joković

Model: Lucija Jelčić (IM Studio Model Management)

Nokti: Jagoda Art Nails

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više