Search

Serum kao eliksir za ljepotu kože

Serum kao eliksir za ljepotu kože

Kad krema za lice nije dovoljna


Image: PR

Serumi su kozmetički preparati koji se u pravilu nanose ispod dnevne ili noćne kreme, a bogati su visoko koncentriranim aktivnim sastojcima

Pitanja koja se još uvijek često nameću su je li serum potreban svakoj koži, koliko često se koristi, može li se koristiti samostalno i kako on uopće djeluje. Dobar izbor seruma odlična je priprema kože za nanošenje kreme zato što, osim što intenzivno djeluje na kožu, pojačava i učinkovitost same kreme. Serumi su bogati visoko koncentriranim, aktivnim sastojcima i prodiru dublje u kožu od bilo koje kreme. U pravilu se nanose ispod dnevne ili noćne kreme i treba im nekoliko sekundi da ih koža u potpunosti upije. Ova dva proizvoda zajedno funkcioniraju odlično i daju dobre rezultate, a na tržištu postoji mnogo različitih vrsta od kojih svaki pogađa neki nedostatak. Zategnuta koža, koža s pigmentacijskim mrljama ili crvenilom, ali su još uvijek najpopularniji oni koji imaju anti-age učinak.  

Serum kao eliksir za ljepotu kože (фото 1)

Tu nastupa Nivea Q10 Serum Pearls koji u sebi sadrži posebnu formulu, sastavljenu od koenzima Q10, hijaluronske kiseline i kreatina. Sastojci su sadržani u hidratantnom gelu koji okružuje perlice. Hijaluronska kiselina pomaže hidratizirati kožu jačajući njenu sposobnost za zadržavanjem vode, dok kreatin podupire energetske zalihe kože. Formula seruma s ova tri aktivna sastojka protiv starenja, potiče prirodne procese unutar kože, smanjuje vidljivost bora i daje koži mekan i mladolik izgled. NIVEA Q10plus Serum Pearls namijenjen je svakodnevnoj upotrebi, a za optimalne rezultate, serum se može koristiti ujutro prije NIVEA Q10 plus dnevne kreme i navečer prije noćne, a savršena je podloga i za šminku.

 

 

Serum kao eliksir za ljepotu kože (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više