Traži

Split ima novu luksuznu polikliniku u kojoj je sve podređeno vašoj ljepoti

Split ima novu luksuznu polikliniku u kojoj je sve podređeno vašoj ljepoti

Bagatin je otvorio svoju splitsku podružnicu

Tekst: A.P.


Fotografija: Bagatin Press

U gradu podno Marjana, prekrasnom Splitu, svoja vrata otvorila je renomirana zagrebačka Poliklinika Bagatin, vodeća privatna Poliklinika u regiji specijalizirana za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju. Uz postojeće dvije Poliklinike u metropoli, sada živi i u Dalmaciji U novootvorenoj trećoj lokaciji u Splitu, u sklopu Splitske kuće zdravlja integrirane u Dioklecijan Hotel&Residence, unutar velikih 300 kvadrata nude svoje vrhunske usluge od pet zvjezdica praćene najnovijim tehnologijama. Dugogodišnju tradiciju poslovanja, kulturu, znanje, vještine i inovacije, na splitskoj su adresi implementirali u odjele stomatologije, kozmetologije te estetske dermatologije.

bagatin

U stomatologiji se posljednjih godina odvija digitalna revolucija koja omogućava novu razinu liječenja. Ono pomoću naprednih i sofisticiranih sustava postaje preciznije i jednostavnije. Najnovija dostignuća i inovacije odnose se na korištenje lasera u liječenju, digitalne rendgenske snimke, izradu nadomjestaka u svega nekoliko minuta, vrhunske materijale i tehnologije. Sve to očekuje vas u novim ordinacijama pod vodstvom vrhunske stručnjakinje za estetska i funkcijska rješenja u protetici. Kao destinacija za ljepotu, poseban naglasak stavljaju na brigu i njegu o vašem licu i tijelu. Problematike na koži lica i tijela rješavaju pomoću brojnih lasera te bogatom ponudom anti-age tretmana, s naglaskom na dermalne filere i Vistabel. Odjel estetske dermatologije, uz nadzor doktora Zlatka Kljaića, stručnjaka u različitim metodama pomlađivanja lica, pobrinut će se za brisanje svih tragova starenja i neželjenih pojava na koži.

bagatin

Njegujući cjelovit i individualan pristup, na odjelu kozmetologije pružit će vam jedinstveno iskustvo u borbi protiv znakova starenja te u oblikovanju tijela. Analiza kože lica Visia uređajem i ovdje će biti osnova svakog tretmana na putu do zdravog i svježeg tena, a bogatom paletom neinvazivnih tretmana te jedinstvenog Reviderm koncepta, vratit će licu sjaj. Za željeno tijelo i bezbrižan osjećaj pobrinut će se njihove medicinske kozmetologice i najjače oružje Med Contour Multipower, najbolji uređaj na svijetu za redukciju omraženog celulita te jedinstveni na tržištu - Zerona hladni laser za redukciju masnih naslaga.

bagatin

Na odjelu estetske kirurgije, u prvoj fazi, predviđeno je obavljanje manjih kirurških zahvata i konzultacije po dogovoru s dr.med. Dinkom Bagatinom, specijalistom opće, sub. plastične i rekonstruktivne kirurgije te s dr.med. Tomicom Bagatinom, specijalistom maksilofacijalne kirurgije, sub. plastične kirurgije glave i vrata. Tijekom godine u planu je i proširenje broja zahvata. Nakon svega navedenog doista se može reći da ste kod njih "u najboljim rukama" jer, zahvaljujući konstantnim i kontinuiranim edukacijama, stručnom obrazovanju, ulaganju u vlastiti rast i razvoj njihovih doktora i medicinskog osoblja, sigurnost, rezultati i zadovoljstvo su garantirani.

bagatin

bagatin

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar