Search

#supersastojci: Što su ceramidi i zašto vam trebaju u beauty proizvodima?

#supersastojci: Što su ceramidi i zašto vam trebaju u beauty proizvodima?

Nove ceramidne kapsule s vitaminom C na našoj su jesenskoj listi želja!

Tekst: BURO.


Image: PR,
Pinterest

Brend Elizabeth Arden je 1990.  izazvao revoluciju u industriji njege kože. Povezao je blagodati bio ceramida, identičnih prirodnim ceramidima kože, pohranjenih i savršeno zaštićenih u jednokratnoj, biorazgradivoj kapsuli. Time je postignut savršen balans prijeko potrebnih ceramida, odgovornih za povezivanje stanica kože i jačanje prirodne zaštitne uloge kože. Nakon lansiranja Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum u pionirskom duhu nastavljaju s inovacijama te 2019. lansiraju novi proizvod - Vitamin C Ceramide Capsules Radiance Renewal Serum. Serum, teksture suhog ulja kombinira moćne sastojke u pakiranju kapsule; Vitamin C za svjež, blistav ten te ceramide za produljenje mladenačkog izgleda kože.

VITAMIN C + CERAMIDE

Njihov stabilan, moćan vitamin C, kapsuliran u monodozi te ceramidi ne samo da omogućuju koži optimalno osvježavanje tena i blistavost, istovremeno hrane te jačaju prirodnu zaštitnu ulogu kože i tako doprinose zaglađenijem, mladenačkom  izgledu kože. Komplementarno djelovanje moćnih  sastojaka i inovativa tehnologija pakiranja zajednički doprinose rezultatu vidljivog posvjetljivanja tena, u borbi s hiperpigmetacijskim promjenama te  zaštiti od slobodnih radikala .

#supersastojci: Što su ceramidi i zašto vam trebaju u beauty proizvodima? (фото 1)

PAKIRANJE I MOĆ FORMULE SASTOJAKA

Svaka kapsula sadrži vitamin C koji je 178 puta snažnijeg djelovanja jer tradicionalno pakiran vitamin C gubi svoja svojstva 3h nakon otvaranja pakiranja. Koristeći takav ultra-stabilan vitamin C, Vitamin C Ceramide Capsules omogućuju maksimalnu učinkovitost te zaštitu kože od vanjskih utjecaja. Da bi poboljšali hidrolipidnu zaštitu kože, u kapsuli se nalazi vitamin C koji je topiv u ulju; lakše se povezuje s masnoćom u našoj koži te bolje djeluje na i u našoj koži.Uobičajena  ponuda na tržištu koristi vitamin C topiv u vodi. Biorazgradiva kapsula za svježinu, te formula za moćno djelovanje na i u koži kako bi se vidljivo umanjili znakovi umora, Vitamin C Ceramide Capsules pospješuju i produžuju blistavost kože lica.

REZULTATI

Vidljivo posvjetljuje i umanjuje umoran izgled kože te pospješuje blistavost, poboljšava ton tena umanjujući vidljivost tamnih mrlja i diskoloracije, štiti od slobodnih radikala te preuranjenog starenja, podupire kolagen i elastin te time, u konačnici, učvršćuje kožu.

#supersastojci: Što su ceramidi i zašto vam trebaju u beauty proizvodima? (фото 2)

GLAVNI SASTOJCI

Vitamin C: posvjetljuje kožu i bori se protiv slobodnih radikala

Ceramidi 2 & 3 : hidratiziraju i štite kožu te produžuju zdrav izgled kože

Kadulja: umiruje kožu od štetnih, vanjskih utjecaja na kožu

Vitamin E: zajedno s vitaminom C štiti od slobodnih radikala

Ulje avokada, maslina i sjemenki suncokreta: hidratiziraju i hrane kožu

PRIMJENA

Vitamin C Ceramide Capsules Radiance Renewal Serum koristi se ujutro ili navečer ispod uobičajene njege za lice.

Pakiranje od 60 kapsula možete nabaviti po cijeni od 685 kuna.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više