Traži

Sve što trebate znati o ekstenzijama trepavica

Sve što trebate znati o ekstenzijama trepavica

Otkriva vam Manuela Picard Beauty

Urednik: A.P.


Fotografija: PR/Getty

Ako već niste probali ekstenzije trepavica, trebali biste barem jednom u životu

Iz iskustva možemo reći da je to jedan od najboljih tretmana koji daju brze rezultate i koji mogu puno toga promijeniti i naglasiti na vašem licu. Otvoriti oči, produljiti ih, povećati... S obzirom na to da smo u ovom predivnom svečanom razdoblju, ekstenzije su izvrstan izbor za žene koje sanjaju o punijim i duljim trepavicama.

"Danas je dostupan vrlo veliki broj brendova i vrsta trepavica, a kao ponajbolji bih izdvojila američki NovaLash, koji je višestruko nagrađivan i slovi kao najzdraviji brend za trepavice. Naime, ove se trepavice izrađuju ručno u NovaLash laboratorijima u SAD-u, točnije nisu kineskog porijekla. NovaLash isto tako proizvode farmaceutski gradirana ljepila za trepavice" - kazala nam je Manuela Picard, vlasnica salona Manuela Picard Beauty.

Novalash

Novalash trepavice sastoje se od široke palete boja i tekstura koje se mogu kombinirati za izgled suptilnih i prirodnih ili trendi i glamuroznih trepavica. Najpopularnija tehnika je "American Volume" jer kombinira nekoliko duljina, debljina i oblik trepavica pa daje savršen trodimenzionalni, ali i potpuno prirodan look. U NovaLashu vjeruju da je svaka aplikacija ekstenzija umjetničko djelo.

Koje su najpopularnije ekstenzije trepavica u Hrvatskoj?

Klasične ekstenzije trepavica postavljaju se kao jedna umjetna trepavica na jednu našu trepavicu, tj. jednodimenzionalno. Vrlo su su popularne kod žena koje žele prirodan ''imam samo malo maskare'' look.

3D trepavice novije su generacije i vrlo su tanke, tanje od klasičnih. Obično su načinjene od svile ili nerca (umjetnog, naravno) i apliciraju se tri umjetne trepavicu na jednu prirodnu, stvarajući prirodnu lepezu. Time se postiže veća gustoća trepavica. Mekše su i nježnije na dodir i omiljeni su izbor iskusnih Lash artista.

6D trepavice izrazito su guste trepavice gdje se 6 tankih ekstenzija aplicira na jednu prirodnu trepavicu. Ovakvo nanošenje daje dramatičan look pogodniji za mlađu klijentelu.

NovaLash

Potrebno je naglasiti kako količina trepavica koja se aplicira na jednu trepavicu ne oštećuje prirodne trepavice ako se s njima pravilno postupa. Nakon prvog nanošenja ne preporučuje se vlaženje trepavica vodom 24 h, kao ni posjet sauni, intenzivno znojenje i vježbanje. Nemojte koristiti maskaru i čistite trepavice vodom i posebnim čistačem za ekstenzije. Nakon tuširanja lagano ih počešljajte i isfenirajte fenom na hladno. Tako ćete produljiti vijek, urednost i ljepotu vaših trepavica. U salonu Manuela Picard Beauty predlažu nadopunu trepavica svakih 3 – 4 tjedna. Moramo napomenuti da je jedna od najboljih strana ekstenzija trepavica ta da prilikom svake nadopune možete promijeniti vrstu i stil trepavica i probati sve. Od prirodnih do ultra glamuroznih.

Nemojte zapostaviti svoje prirodne trepavice. Predlažemo da prije spavanja nanesete serum za rast i obnovu trepavica koji pomažu rast i čvrstoću vaših prirodnih trepavica pa tako i produljuju vijek ekstenzijama.

Cijena tretmana iznosi 450 kuna, a sve dodatne informacije možete pronaći na stranici Manuela Picard Beauty.

Web: http://www.manuelapicardbeauty.com/

Adresa: Palmotićeva ulica , 10000 Zagreb

Telefon: 01/4819-552; 099/517-4112

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više