Search

Sve što trebate znati o trajnom uklanjanju neželjenih dlačica

Sve što trebate znati o trajnom uklanjanju neželjenih dlačica

Manuela Picard Beauty


Image: PR

Jesen i zima najbolja su razdoblja u godini za tretmane laserom - trajnog uklanjanja dlačica

Dva izvanredna brenda Syneron & Candela, među kojima je jedan globalni lider, zajedno daju "Zlatni standard" tehnologije za napredna estetska rješenja. Syneron ima nevjerojatnu sposobnost inovacije najnovijih tehnologija u estetskoj medicini, a Candela je četiri desetljeća vodeća u stručnoj znanstvenoj industriji. 

E Lase Syneron Candela jedan je od vodećih lasera u svijetu trajnog uklanjanja dlačica na brz, bezbolan i učinkovit način. 

eLaseTM je najbrži diodni laser, koji garantira sigurne i učinkovite tretmane za sve tipove kože i dlačica. Nova Motif LHR metoda za odstranjivanje dlačica je učinkovita i gotovo bezbolna, a sigurnost klijenata je još veća. Tretmani traju kratko, a pogodni su za sve tipove kože, čak  i najtamnije.

Sve što trebate znati o trajnom uklanjanju neželjenih dlačica (фото 1)

Koja područja tijela se mogu tretirati s eLase?

Tretmani za odstranjivanje dlačica mogu se upotrijebiti, na svim dijelovima tijela. Tu su uključene nadusnice, lice, brada, grudi, trbuh, ruke, ramena, bikini područje, noge i leđa.

Kako s eLase uklanjamo dlačice?

Revolucionarna ELOS kombinacija bipolarne radijske frekvencije i 810 nm diodne laserske energije, precizno se fokusira na uništenje dlačica i folikula, a koža nakon tretmana je izuzetno nježna. Radio frekvencija u  kombinaciji s laserom izaziva obnovu kože, pa je izuzetno pogodan kod žena i muškaraca koji pate od uraslih dlačica ili ožiljaka koji su posljedica uraslih dlačica. E Lase nudi mnoge mogućnosti tretmana za gotovo bezbolno odstranjivanje dlačica kod svih tipova kože.

Kada možemo očekivati vidljive rezultate?

Rast dlačica se smanjuje već nakon prvog tretmana. Broj potrebnih tretmana ovisi o boji dlačica i tipa kože, od područja tijela i tipu boje kože, no preporučuje se oko 6 tretmana za idealne rezultate.

Je li tretman bolan?

Tretmani s novim eLase laserom su gotovo bezbolni. Tijekom tretmana cijelo vrijeme hladimo površinu kože i mjerimo njezinu otpornost. To nam jamči sigurnost i udobnost klijenata tijekom tretmana. Nakon tretmana nije potreban oporavak, tako da se možete odmah nakon tretmana vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici www.manuelapicardbeauty.com.  

Related articles

Buro 24/7 Selection

više