Search

Svjež i prirodan izgled bez pretjeranog volumena? Kralj filera Job Thuis otkrio je tajnu

Svjež i prirodan izgled bez pretjeranog volumena? Kralj filera Job Thuis otkrio je tajnu

Nova metoda pomlađivanja

Tekst: D.D.


Image: Merz Aesthetics

Nedavno je u Zagrebu, u Poliklinici Lohuis Filipović Medical Group, gostovao svjetski poznati estetski liječnik Job Thuis kako bi hrvatskim liječnicima održao trening o najnovijoj metodi pomlađivanja.

Riječ je o Radiesse fileru Merz Aestheticsa koji je poseban po svojem sastavu, a samim time i učinku na kožu. Kalcijev hidroksiapatit ima jednu odličnu značajku: ne navlači vodu na sebe, već stimulira proizvodnju prirodnog kolagena. Možemo reći da s kalcijevim hidroksiapatitom postižemo dugotrajnije rezultate te licu ne dodajemo pretjeran volumen. Postižemo nekirurški lifting, svjež izgled i lijepo popunjenu kožu zdravog sjaja.

Svjež i prirodan izgled bez pretjeranog volumena? Kralj filera Job Thuis otkrio je tajnu (фото 1)

Job Thuis

Pitali smo Joba Thuisa, poznatijeg među kolegama i zadovoljnim klijentima kao kralja filera, zašto je Radiesse njegov osobni favorit u pomlađivanju?

"Ne postoji tkivo koje je izgubilo svoju elastičnost, a da ga Radiesse ne bi mogao podići, definirati i konturirati. Također, riječ je o proizvodu koji će osvježiti kožu i vratiti joj volumen, a pritom klijenti neće izgledati neprirodno prenapuhano. Iako sam ljubitelj hijaluronske kiseline, ne postoji hijaluron koji omogućava takvu elastičnost kao Radiesse. Riječ je o fileru kojim dobijete upravo ono što ste aplicirali, nema naknadnih promjena. Njegova je posebnost u tome što ne veže vodu na svoje stanice, stoga nema prepunjenih okruglih obraza, ako to klijent ne želi. Puno je lakše definirati željene linije na licu. Riječ je o svestranom fileru. Liječnik koji aplicira filer može ga dozirati na način na koji želi, a samim time ima mogućnost različitih preinaka na licu pacijenta te ga je mnogo jednostavnije personalizirati".

Svjež i prirodan izgled bez pretjeranog volumena? Kralj filera Job Thuis otkrio je tajnu (фото 2)

Job Thuis i Boris Filipović

Isto mišljenje dijeli i doktor Boris Filipović koji je u Hrvatskoj među prvima uvrstio Radiesse u svoju ponudu u poliklinici Lohuis Filipović Medical Group.

"Naše klijentice isključivo traže prirodan i svjež izgled, žele izgledati najbolje u svojim godinama. Pri tome je vrlo važno da se tragovi zahvata, bilo kirurški ili nekirurški, ne primjećuju, već da se vidi samo lijepa koža i lice koje zrači. To u praksi podrazumijeva kombinaciju nadoknade volumena lica, ispravljanje kontura lica i svakodnevnu njegu kože odgovarajućim preparatima. Da bi rezultat bio vrhunski, potreban je cjelovit pristup u tretiranju lica i vrata, a tu se Radiesse pokazao kao jedan od odličnih saveznika. U našoj poliklinici, beauty rječnikom, rekao bih da se vodimo idejom – make up, no make up".

Svjež i prirodan izgled bez pretjeranog volumena? Kralj filera Job Thuis otkrio je tajnu (фото 3)

Među prvima u Hrvatskoj ovaj fantastični proizvod probali su bračni par Eugene i Michelle Brcic Jones pod stručnim vodstvom doktora Borisa Filipovića i Joba Thuisa.

Želje Michelle su bile poboljšati tonus kože, podignuti upale obraze i popuniti nazolabijalne bore te sitne bore oko očiju i usana, ali istovremeno izgledati prirodno lijepo kao najbolja verzija sebe.

Krajnji rezultat, nakon dva tjedna od zahvata kroz koja je Radiesse odradio prirodan tijek koji je potreban da filer popuni bore i napravi potreban nekirurški lifting, je upravo ono što su liječnici sa Michelle željeli postići.

Svjež i prirodan izgled bez pretjeranog volumena? Kralj filera Job Thuis otkrio je tajnu (фото 4)

MichellE BRCIC Jones

"Na Michelleinu licu vidimo blago podizanje jagodica, zapravo cijelog lica prema gore, što vraća mladolik izgled. Koži smo vratili svježinu i bore nježno popunili, no lice nismo prepunili pa izgleda prirodno lijepo. Kada je estetska medicina u pitanju, vrlo je važno uz adekvatno formalno obrazovanje imati i osjećaj za lijepo, ravnotežu te harmoniju. Mirna i spretna ruka uz 'oko za detalje' savršena je kombinacija za liječnika estetske medicine", naglasio je Filipović.

Eugene je želio naglasiti bradu, osvježiti i otvoriti oči te umanjiti nazolabijalne bore, što automatski rezultira mladolikim izgledom.

Svjež i prirodan izgled bez pretjeranog volumena? Kralj filera Job Thuis otkrio je tajnu (фото 5)

EugenE BRCIC Jones

"Radiesse je odličan za konturiranje lice, a to se posebno vidi kod muškaraca koji žele naglašeniju bradu i čeljust, što im daje muževniji izgled. Čeljust gubi jasno definiranu konturu s godinama zbog sile gravitacije pa je podizanje nužno kod tretmana pomlađivanja i kod žena i kod muškaraca", kaže doktor Filipović.

Svjež i prirodan izgled bez pretjeranog volumena? Kralj filera Job Thuis otkrio je tajnu (фото 6)

Radiesse fileri se mogu u Hrvatskoj aplicirati isključivo kod certificiranih liječnika u sljedećim poliklinikama - Lohuis Filipović Medical Group, Poliklinika Duduković, Poliklinika Bagatin i Poliklinika Sinteza.

Sve novosti vezane uz prirodno pomlađivanje, najnovije metode pomlađivanja i lijepu kožu možete pratiti na Instagram profilu Merz Beauty Hub.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više