Search

Tajna francuske ljepote - evo kojih se pravila Isabel Marant slijepo pridržava!

Tajna francuske ljepote - evo kojih se pravila Isabel Marant slijepo pridržava!

Svoje je beauty tajne otkrila magazinu Vogue

Tekst: E.G.


Image: buro247.mn

Isabel Marant spada u onaj tip žena koje će vas privući svojom jednostavnošću. Rijetko ćete je kada vidjeti s jakom šminkom ili u komadima odjeće u koji otežavaju kretanje, pa ipak će uvijek izgledati vrlo njegovano i profinjeno. Drugim riječima, ova je uspješna dizajnerica još jedna tipična predstavnica toliko obožavanog francuskog chica. Koja je njezina tajna? Ukratko, tvrdi da redovito meditira, nije opsjednuta svojim nesavršenostima i trudi se pravilno hraniti, a više detalja pronađite niže.

Tajna kože koja sjaji

"Ljepota doista dolazi iznutra, i ako se ne brinete dovoljno o svom razvoju, nikakva vam kozmetika neće biti od pomoći. Što se tiče mog svakodnevnog make up looka, dovoljni su mi ruž za usne i rumenilo. Kao dodatni izvor zdravlja i ljepote često spominjem i sok od mrkve."

Francuski chic

"Mislim da Francuskinje sjajno iskorištavaju svoje nedostatke i čine ih svojim prednostima. Nesavršenosti su ono zbog čega smo zanimljivi!" U pravoj maniri Francuskinja, Isabel Marant je i prestala ići kod frizera i za svoju se kosu brine sama. 

Tajna francuske ljepote - evo kojih se pravila Isabel Marant slijepo pridržava! (фото 1)

Balans šminke

Kao što smo već spomenuli, Marant je poklonica minimalizma kad je u pitanju šminka koju koristi, a kao osnovno načelo navodi balans. Uz lagani ruž i rumenilo, za posebne prilike će istaknuti tek obrve te svjetlo smeđe sjenilo za oči. Sve skupa uvijek izgleda vrlo prirodno, ali i elegantno. Treba spomenuti i kako je nedavno lansirana njena kolekcija šminke L'Oréal x Isabel Marant, vođena upravo sličnom filozofijom.

Vrijeme za sebe

Iako se ne smatra osobom kojoj idealan dan podrazumijeva kozmetički ili spa salon, priznaje da se nedjeljom voli opuštati kod kuće, i to uz kupku s uljem lavande. Kao drugi način opuštanja navodi meditaciju, koju smatra nužnom za preživljavanje u svijetu prepunom stresa. Možda joj je baš ona pomogla da na pitanje o tome kako gleda na pojavu novih bora ili smanjenu kvalitetu kose odgovori s "To je život!".

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više