Search

Teuta Mesaroš: Kako dobiti popularne \"beach\" valove u kosi?

Teuta Mesaroš: Kako dobiti popularne "beach" valove u kosi?

Valovi u kosi a la Gisele Bündchen

BURO.


Image: H&M,
Getty/Guliver,
Kerastase

Najbolja promotorica tzv. beach valova u kosi je slavna brazilska manekenka Gisele Bündchen kojoj je ova frizura postala zaštitni znak

Lagano izlomljene kovrče koje izgledaju malo raščupano ili nedovršeno idealna su ljetna frizura za sve dame koje njeguju dugu kosu. Još ako u kosi imate nekoliko sunčanih pramenova ovaj će tip frizure imati posebnu čar baš kao što to godinama nosi najpoznatija brazilska manekenka Gisele Bündchen. Ako ste jedna od sretnica koje imaju lagano valovitu kosu ili barem kosu koja ima tendenciju prelomiti se, vama će biti jednostavno napraviti "beach"  look .

Gisele Bundchen

Za žene koje imaju takav tip kose bit će dovoljno da se oslone na djelovanje sunca, mora i proizvoda koji će im pomoći pri kreiranju ove frizure. Kad izađete iz mora na kosu našpricajte uljni sprej s UV zaštitom te dodajte malo kreme (ona će bolje definirati valove) i pustite da se osuši na zraku. Za ovaj styling kose preporučujem Kérastase Soleil liniju i novu CC kremu.

U slučaju da želite da valovi budu laganiji, ne sitni, nakon spreja i kreme kosu podijelite u tri do četiri sekcije (ovisno o gustoći kose) te ih zarolajte u punđu, ali vrh kose ostavite ravan i nakon sat-dva raspustite kosu.

Kirsten Dunst

Ovu frizuru mogu postići i djevojke ravne kose s novom uslugom tekstuarizacije "Beach Waves" koja se isključivo nudi u salonima i traje 6-8 tjedana. Usluga je namijenjena svim djevojkama koje nemaju tretiranu kosu, koje žele postići volumen u kosi te je lagano prelomiti za nadolazeće ljeto.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više