Search

Transformacija Angeline Jolie u Gospodaricu zla

Transformacija Angeline Jolie u Gospodaricu zla

Beauty tajne glavnog make-up majstora


Image: Buro247.ru

Dok se u cijelom svijetu očekuje premijera filma "Gospodarica zla" ("Maleficent"), od make-up majstora Toni G saznali smo sve detalje o razradi lika Angeline Jolie

Maleficent je jedna od najstrašnijih disneyevskih karaktera. Koliko je crtani lik utjecao na finalnu interpretaciju koju vidimo na Angelini?

Ja sam je zamislio kao čarobnu i zastrašujuću, ali istovremeno vrlo lijepu ženu. Te sam tri karakteristike htjela spojiti u izgledu glumice.

Transformacija Angeline Jolie u Gospodaricu zla (фото 1)

Kojom tehnikom ste stvorili crtani lik Gospodarice zla u stvarnosti?

Bio je uistinu pravi eksperiment stvoriti lik iz crtića u stvarnosti. Bez obzira na korištenje tehničkih proteza koje su naglašavale Angelinine jagodice, njene oči su zapravo dio tijela koji je morao iznijeti cijeli karakter Gospodarice zla. Nadahnuo sam se kristalnim kamenom labradoritom koji se presijava u nijansama zelene, plave i žute. Zato sam odlučio te boje koristiti kako bi Angelinine oči izgledale što čarobnije, a sama Angelina je htjela kontaktne leće s vrlo uskim prorezom, a zatim su joj oči dodatno obrađene kompjuterskom tehnikom da daju poseban odbljesak.

Transformacija Angeline Jolie u Gospodaricu zla (фото 2)

Koje M.A.C proizvode najčešće koristite u snimanjima?

To sve ovisi od filma do filma. Uvijek počinjem s puderom Blot Powder, a završavam sa sjenilima i ruževima za usne. Zatim su tu uvijek fluid Select Cover Up i prozračan puder u kamenu Transparent Finishing Powder. U svakom slučaju ako nešto treba brzinski popraviti, oba proizvoda odgovaraju idealno, bez obzira radi li se o jednostavnom make-up looku ili neobičnim specijalnim efektima.

Transformacija Angeline Jolie u Gospodaricu zla (фото 3)

Jedan ste od kreatora kolekcije M.A.C prema motivima filma. Koja sredstva su vama najdraža? Kako bi ste savjetovali korištenje tih proizvoda u svakodnevnom životu?

Paleta sjenila je idealan proizvod s kojim možete lako transformirati dnevni make-up u večernji. Za dnevni look koristite svjetlije boje za prirodan izgled, a navečer ga naglasite uz pomoć tamnih nijansi za seksepilniji izgled.

Transformacija Angeline Jolie u Gospodaricu zla (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više