Search

Trepavice koje vaš pogled čine ljepšim

Trepavice koje vaš pogled čine ljepšim

"Yumi Lashes"

Image: Promo

Najnoviji tretman uvijanja trepavica koji ujedno njeguje trepavice i pospješuje njihov rast

Ne postoji žena koja ne bi željela imati prirodno guste, tamne i uvijene trepavice. Yumi Lashes je započeo svoju priču 2008. godine, od kada ne prestaje osvajati srca kozmetičarki i žena diljem svijeta. Sve klijentice, koje su isprobale ovu metodu, bile su zadovoljne te su postale redovne klijentice, zato što Yumi Lashes čine ženu ljepšom i ušteđuju joj vrijeme. Metoda je odavno popularna u Francuskoj, Engleskoj, Italiji, SAD-u, baltičkim zemljama i Rusiji. A sada je dostupna i u Brow Baru u Gajevoj 8 i studiju Manuela Picard Beauty u Palmotićevoj 3. 


Što je Yumi Lashes?

Radi se o specijalnom tretmanu uvijanja, ali i njege prirodnih trepavica, koji ih osnažuje i njeguje vitaminima, keratinom i proteinima. Pritom ih podebljava, produljuje i uvija. Tretman Yumi Lashes originalan je i inovativan način produljivanja trepavica, kojim se povećava opseg i naglašava prirodni izgled, i što je najvažnije - ne oštećuje trepavice, a rezultat su tamnije, gušće, dulje i podignute trepavice. 

Trepavice koje vaš pogled čine ljepšim (фото 1)

Po čemu je Yumi Lashes poseban, odnosno koje su prednosti?

Njega trepavica dugoročno poboljšava strukturu i rast trepavica. Trepavice pritom i osnažuje, nudeći im keratinsku njegu. Tretman traje do 60 minuta i vrlo je ugodan. Duga postojanost Yumi Lashes njega traje od 6 do 8 tjedana i jednaka je prirodnom životnom ciklusu trepavica. Udobnost nakon samog postupka očituje se u tome što možete plivati, roniti, spavati na trbuhu, baviti se sportom ili spavati s licem na jastuku, koristiti preparate za uklanjanje šminke. Dakle, možete činiti sve ono što uobičajeno radite. Vaše trepavice ostat će savršene što god radili. Nije vam potrebna maskara (ali se može koristiti za volumen), ne nadražuje oči, nema izgleda "pandinih očiju". Nov oblik luka trepavica''podizanje" trepavica ima efekt podizanja područja oko očiju, takozvani efekt pomlađivanja.

Yumi Lashes serum za njegu - after care za jačanje i njegu trepavica

Yumi Lashes serum jača i daje zaštitu prirodnim trepavicama. S njime rastu gušće i jače trepavice jer obnavlja strukturu uzduž cijele trepavice, aktivno je hraneći. Time doprinosi rastu trepavica i sprječava njihov gubitak. Ne sadrži hormonska sredstva. Serum možete koristiti na dva načina, kao sredstvo koje hrani vaše prirodne trepavice i kao sredstvo koje produžuje postojanost Yumi Lashes metode. Nanosi se 2 puta dnevno na čiste trepavice, primjerice, navečer nakon čišćenja lica i ujutro prije nanošenja šminke. Više informacija pronađite na službenim stranicama studija Manuela Picard. 

Trepavice koje vaš pogled čine ljepšim (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više