Search

Tretman za kosu koji obožavaju brazilske manekenke

Tretman za kosu koji obožavaju brazilske manekenke

Jeste li čuli za Velaterapia tretman za kosu?

BURO.


Image: John Pavlish

Velaterapia je naziv tretmana koji pomoću plamena svijeće uklanja površinski ispucale vrhove kose a koji možete probati u salonu "Teuta"

Ovaj tretman postoji već dugi niz godina i nekada se znao raditi i u kućnoj atmosferi , što se nikako ne preporučuje jer posljedice mogu biti katastrofalne i možete spaliti cijeli pramen kose.  Velaterapia je odlična za žene koje njeguju dugu kosu, za one koje su u fazi puštanja kose, a najviše za žene kojima kosa puca na površinskom vanjskom sloju. Ispucan površinski sloj manifestira se u obliku dlačica koje strše s kose i koje je nemoguće dovoljno zagladiti.

Velaterapia

Tretman se sastoji od nekoliko koraka; u prvom koraku se na kosu nanosi proizvod koji ju hidratizira ( on nam ujedno i pomaže da se pramen prilikom doticaja s vatrom ne spali ).

Velaterapia

Drugi korak je podjela kose na sitne pramenove, uvijanje pramena te brzi pokreti svijećom koji "pale "površinski mrtve dijelove kose .

Velaterapia

Treći korak je dubinska njega s proizvodima za obnavljanje kao dodatna potpora kosi, šamponiranje kose uz masažu vlasišta i maska koja djeluje pod toplinskim utjecajem.
Četvrti korak je šišanje vrhova i stiliziranje kose .

Velaterapia

Tretman je jako popularan kod brazilskih manekenki koje njeguju svoju dugu kosu i zapravo ju ne šišaju redovito ( osim održavanja vrhova) ali redovito rade velaterapiju pa im samim tim kosa ostaje duga ali zdrava i mekane teksture.  Ovaj tretman je i odličan za žene koje žele imati mekani pad kose - kosa nakon ovog tretmana vizualno djeluje kao da je postepeno ošišana ali nije jer nema slojeve.
Tretman taje 2-4 sata ovisno o gustoći kose a cijena tretmana je od 890 - 930kn.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više