Search

Tretmani za ljepšu i zdraviju kožu

Tretmani za ljepšu i zdraviju kožu

Potražite ih u Manuela Picard beauty studiju


Velik dio žena pogađa problem kože koja se sjaji te je puna nepravilnosti i nečistoća. Koža se sjaji zbog pretjeranog lučenja sebuma koje dovodi do začepljenja pora i mrtvih stanica te rezultira upalnim procesima i prištićima

Kako biste spriječili ili liječili navedene procese, za vas imamo rješenje. Pravo mjesto za obnavljanje te dovođenje kože u red jest Beauty Studio Manuela Picard koji provodi tretmane Hydrafacial aparatom. Ovaj aparat ima samo jedan cilj – učiniti kožu zdravom, lijepom i njegovanom. Tretman se izvodi kroz nekoliko koraka gdje se koža čisti, vrši se eksfolijacija te se laganim vakuumom čisti mrtvi sloj kože i odstranjuju nečistoće nakupljene u porama. Vortex-Fusion sistem čini ovaj tretman jedinstvenim i posebnijim od drugih jer se istodobno u kožu unose antioksidansi, hijaluronska kiselina i peptidi te se uspješno smanjuju znakovi starenja, a pojačava se elastičnost kože.

Tretmani za ljepšu i zdraviju kožu (фото 1)

Svaka koža ima svoje probleme te je individualan pristup jedino rješenje koje će dati vidljive rezultate, a hidrafacijalni tretman pogodan je za sve tipove kože te u potpunosti zamjenjuje mehaničko čišćenje lica. Ovaj način čišćenja i održavanja kože koriste i obožavaju holivudske zvijezde. Uz probleme s upalnim procesima, najčešći razlozi zbog kojih se žene podvrgavaju tretmanima za lice jesu znakovi starenja, pojave bora, gubitka tonusa, elastičnosti i volumena lica. Uz HF tretman provodi se i LED terapija. Energija LED svjetla potiče stanični metabolizam, obnavlja oštećene stanice kože te stimulira proizvodnju kolagena, potiče razvoj elastina, time su tonus i kvaliteta kože bitno poboljšani. Ovaj tretman osigurava mladolik izgled kože te je istovremeno učvršćuje i pomlađuje, a koristi ga i Kim Kardashian West.

Više informacija na: http://www.manuelapicardbeauty.com/

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više