Search

Tri kista za šminkanje koje morate imati

Tri kista za šminkanje koje morate imati

Multifunkcionalan pribor


Kako biste postigli dojam profesionalno nanesene šminke, neophodno je nabaviti dobre kistove

Zna se da i prilikom apliciranja make-upa vrijedi ona izreka kako je majstor dobar koliko i njegov alat. Kistovi za make-up temelj su precizne i uredno nanesene šminke. Budući da se na tržištu nudi zaista mnogo kistova slične namjene, odabir često nije lagan. Prosječnoj ženi nisu potrebni svi oni kistovi koje možemo pronaći u kovčegu vizažista. U većini slučajeva šminku vrlo lako možemo nanijeti koristeći se prstima ili tek pokojim aplikatorom. No, kistovi uvelike olakšavaju cijeli proces uljepšavanja. Upravo zbog toga, suzili smo izbor na tri višenamjenska kista koji će vam dobro poslužiti u nanošenju tuša za oči, podloge, rumenila i sjenila.

 

Uglati koso rezani kistić
U engleskom jeziku ovaj je kistić poznat i pod imenom angled brush te se koristi za sve što zahtijeva preciznost: od nanošenja tuša u gelu ili onog u tekućoj formi, češljanja obrva te oblikovanja istih uz pomoć proizvoda previđenih za to, kao i za obrubljivanje usana prije nego što na njih nanesete ruž.

Tri kista za šminkanje koje morate imati (фото 1)

Kistić za puder
Iako mu je glavna namjena nanošenje tekućeg pudera na lice, ovaj kist možete koristiti i za nanošenje korektora, highlightera te sjenila.

Tri kista za šminkanje koje morate imati (фото 2)

Bockalica
Popularna bockalica koristi se za nanošenje pudera, blendanje, ravnomjerno nanošenje kreme prije stavljanja podloge i rumenila u kremi.

Tri kista za šminkanje koje morate imati (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više